În luna februarie târgul Ozosep revine la Grădina Verona din București

În weekendul 10-11 februarie, târgul Ozosep va fi organizat din nou în Grădina Verona din centrul capitalei (str. Pictor Arthur Verona 13-15) cu participarea a peste 25 de mici producători din zona Harghita care își vor prezenta produsele delicioase și obiectele artizanale cu mult bun gust.

La târgul Ozosep, iubitorii de produse de calitate pot găsi tot e e mai bun de prin zona Harghita și împrejurimi, de la siropuri și gemuri naturale, miere, prăjituri, turtă dulce, kurtőskalács și lángos proaspăt, ciocolată artizanală și de casă, sărățele, până la pateu de bibilică, păstrăv afumat și multe alte specialități. Ca de fiecare dată, vor fi prezenți și meșterii artizani cu jucării din lemn, articole din piele, lucrate manual, cosmetice naturale, obiecte din ceramică și alte lucruri frumoase.

Gulașul fierbinte – specialitatea evenimentului – pregătit în ceaune uriașe va fi de nelipsit și la această ediție, dar vizitatorii pot degusta pe loc și brânzeturile deosebite și preparatele din carne, alături de o pâine de casă bună și un ceai sau o pălincă din fructe alese.

La această ediție veți puteta gusta din nou deliciosul Hot Dog Secuiesc, pregătit din ingrediente locale, naturale: cârnați delicioși, chiflă adevărată și alte bunătăți speciale.

Duminică, de la ora 13:00, vom avea și muzică bună, jazz & blues cu trupa Out of the Blue.

***

Pentru detalii, urmăriți pagina de Facebook a evenimentului: Targul Ozosep !

INFO
Târg gastro-cultural OZOSEP – Ediția lunii FEBRUARIE 2018
Data: 10-11 februarie 2018 (sâmbătă și duminică)
Program: între orele 10:00-18:00
Locație: Str. Pictor Arthur Verona nr.13-15, Grădina Verona (Bucuresti, curtea librăriei Cărturești de pe Bd. Magheru)