Madame Sophie Summer Fair, pe terasa CoOperativa

Sunteți invitați pe terasa CoOperativa din București, la ediția nr. 6 de shopping alternativ și urban! Vor fi 2 week-enduri de fun și shopping, pe 7-8-9 și 27-28-29 august.

Evadează din cotidian și răsfață-te timp de 3 zile într-o vacanță în propriul oraș. Creatorii de frumos din toată țara ți-au pregătit noi colecții de:

  • haine în serie limitată sau unicat;
  • bijuterii din pietre semiprețioase, porțelan, argint sau rășină lucrate cu multă măiestrie;
  • accesorii ce iți vor infrumuseța ținută;
  • încălțăminte comodă pentru sezonul estival prelungit!

Nu vor lipsi cosmeticele pentru o piele frumoasă și sănătoasă, produsele din lavandă sau miere. Iar dacă eșți în căutarea unui cadou sau vrei să faci o schimbare în decorul casei sau biroului, găseșți tablouri pictate cu pietre de râu, accesorii și ceramică urbană.

Copiii vor fi răsfățați cu dulciuri și înghețată artizanală. Și cât timp tu faci plimbări printre standurile de sub copacii umbroși, cei mici pot participa la atelierele de creație, pictură pe față și codițe împletite.

Daca ți se face foame, CoOperativa are un meniu variat, limonadă proaspătă și bere rece !

Te vei simți în siguranță, chiar și în contextul actual. Purtarea măștii este obligatorie, vom avea dezinfectant de mâini la recepție, iar accesul în locație vă fi limitat la un număr de maximum 40 de persoane concomitent.

Detalii AICI.