Incepe Targul de Placeri Urbane – Bucuresti Mallipsitor 2013, la Bucuresti Mall

Bucuresti Mallipsitor 2013

Accente Noi Fair va invita de Zilele Orasului la a II-a editie a Targului de Placeri Urbane – Bucuresti Mallipsitor, in perioada 19 – 22 septembrie 2013.​

Bucuresti Mallipsitor 2013Va invitam, astfel, in Bucuresti Mall, la povesti de ieri si de azi sub forma de standuri cu: carti, muzica, fotografii, carti postale, antichitati, confiserie, dulciuri fine, cafea, ceai, inghetata, dulceturi, design vestimentar de epoca, cosmetice, accesorii vestimentare vintage si multe surprize imbietoare.​

In zilele de vineri si sambata incepand cu ora 18:30 va asteptam pe scena de la fantana sa va bucurati de spectacolele de dans standard, latino, street dance si irlandez oferite de trupele Mondo Dance si Irish Way.

De asemenea sambata de la ora 19:30 va dam intalnire in cadrul spectacolului de ventrilocie sustinut de actrita Crina Svoboda (semifinalista la concursul Romanii au Talent) cu Bunica sa Sexyyy si Romeo Aluna. O sa aflam cum i-a schimbat viata succesul Bunicutei Julieta.

Duminica incepand cu ora 12:00 va invitam la degustarea celei mai celebre cafele, Roxelana Matinal. “Supranumita cafeaua Sultanilor, denumirea vine de la o fosta sclava care a schimbat istoria Imperiului Otoman, invatandu-l pe Soliman Magnificul să bea cafea si, prin aceasta, capatand o mare putere; ea este cea care a introdus la Inalta Poarta obiceiul de a bea cafea”.

De la ora 13:00 se deschide spectacolul de magie interactiv cu prima femeie magician, Cristina Strecopitov, o prezenta fascinanta pe scena. Actrita-magician si-a construit spectacolul, sub indrumarea lui Andrei Teasca, imbinand elemente teatrale cu trucuri de magie. Multe dintre momente se bazeaza pe interactiunea cu publicul si iluziile, fie ca sunt cu sfori, carti de joc, lame de ras, fie ca sunt din categoria mentalism si predictii, uimesc pe toata lumea

In cele patru zile va pregatim voua, celor mai inspirati vizitatori, un stand foto vintage in care va puteti transforma vizual, in cele mai celebre personaje, cu ajutorul costumelor de epoca si a fotografilor profesionisti.

Va asteptam negresit, pentru ca in zilele lui, acolo la Mall, Bucurestiul e costumat in hainele gloriei sale, miroase a dulceata de trandafiri si are gust de ciocolata.

Organizator: Accente NOI Fair
Partener: Bucuresti Mall

Detalii pe: www.accentenoifair.ro