Sweet Fest editia de Halloween va avea loc la Hanul lui Manuc

Intre 1 si 3 noiembrie 2013 are loc la Hanul lui Manuc din Bucuresti editia de Halloeen a Sweet Fest – festivalul dulciurilor gourmet.

Deja o traditie  gastronomica a capitalei, Sweet Fest dedica aceasta editie sarbatorii Halloween-ului si pregateste bucurestenilor o experienta magica si ingrozitor de delicioasa.

In cele trei zile de festival, extravaganta gourmet de la Hanul lui Manuc devine vraja numarul unu in Bucuresti: deserturi somptuoase, prajituri traditionale, cadouri terifiante si specialitati pregatite pe loc, toate create pentru a fermeca gusturile cele mai alese. La targ vor participapeste 30 de experti in arta culinara.Sweet Fest de Halloween

Producatori, importatori si comercianti de elita vor oferi o gama completa de surprize si delicii :deserturi home-made, sortimente de ciocolata, praline si cafea, cupcakes, clatite, cozonaci si celebrele prajituri tematice.

Intre 1 si 3 noiembrie, de vineri pana duminica,intre orele 10:00 si 20:00Sweet Fest – Editia de Halloween va transforma Hanul lui Manuc intr-o teribila si memorabila destinatie de weekend, atat pentru pasionatii deserturilor gourmet cat si pentru pasionatii acestei sarbatori urbane, mizand pe interactivitate, spectacol, degustari si activitati surpriza.

Spectacol de ciocolata

Ca la fiecare editie, ciocolata ramane produsul vedeta, fiind prezenta in diverse culori, arome seductoare si forme spectaculoase. Simpla sau cu alune, fructe ori condimente, ciocolata ramane principala atractie a targului.

  •  Vizitatorii sunt asteptati vineri, sambata si duminica la Hanul lui Manuc, pe str. Franceza nr. 62-64, intre orele 10.00 -20.00.
  • Accesul la festival este gratuit.

Detalii pe:
www.facebook.com/SweetFest
www.sweetfest.info