O noua editie a targului Slow Food, in acest weekend, la Brasov

Targul Slow Food Roadele Pamantului - Brasov

Sambata si duminica, pe 9 si 10 noiembrie 2013, profitati de targul Slow Food „Roadele Pamantului”® de la International Trade Center din Brasov (bd Al. Vlahuta 10), pentru a va face cumparaturile saptamanale, dar si proviziile de bunatati pentru postul Craciunului.

Targul Slow Food Roadele Pamantului - BrasovIntre orele 10:00 si 17:00 sunteti asteptati la International Trade Center Brasov cu o oferta bogata de produse romanesti: pastrama traditionala, produse din carne de la Rupea,  conserve de toamna facute in casa, branzeturi, uleiuri presate la rece, paine pe vatra,  turta dulce,  miere, ceaiuri ecologice si multe altele. Pastravul afumat in cetina de brad de la Valea Doftanei (Prahova) muraturile din legume cultivate in mod traditional la Sercaia, siropurile si dulceturile fine de la Martanus (Covasna), sunt doar cateva dintre noutatile targului Slow Food din acest weekend.

La editia curenta vor fi prezenti 30 de mici producatori de alimente din toata tara, selectati conform principiilor Slow Food. Targul se afla la cea de-a 47-a editie si este dedicat promovarii produselor alimentare romanesti autentice si neindustrializate.

Targul Slow Food Roadele Pamantului® inseamna refacerea legaturii dintre consumator si producator. Cumparatorii au astfel sansa sa cunoasca personal producatorii, sa guste produsele inainte de a le cumpara si sa afle informatii despre acestea, la fata locului.

Pentru cele doua organizatii non-profit organizatoare – Asociatia Roadele Pamantului® si Slow Food Brasov – acest targ este un mijloc de identificare si sustinere a micilor producatori de alimente, agricultori si fermieri locali. Totodata evenimentul este dedicat promovarii produselor alimentare romanesti autentice si neindustrializate si isi propune perpetuarea identitatii culinare locale.

Detalii pe:

www.slowfoodbrasov.com
www.slowfood.com
www.facebook.com/slowfoodbv