Editie aniversara a Cleaning Show, intre 11 si 14 iunie 2014, la Romexpo

CLEANING SHOW 2014

Intre 11-14 iunie 2014 se va desfasura la Romexpo editia aniversara a Cleaning Show – cea mai mare expozitie destinata curateniei profesionale, industriale si domestice din Romania

CLEANING SHOW 2014Ajunsa la cea de-a V-a editie, expozitia  Cleaning Show lanseaza o invitatie de nerefuzat care garanteaza evolutia in afaceri pentru firmele din domeniu. Evenimentul este organizat de EUROEXPO si ROMEXPO si se va desfasura in Pavilionul C1.

Momentul aniversar va fi marcat prin demonstratii spectaculoase, lansari in premiera si prezentari ale echipamentelor si tehnologiilor avansate care revolutioneaza atat piata autohtona, cat si cea straina, gale de premiere, concursuri interactive si importanti invitati externi.

Companiile expozante vin dintr-o sferă largă a industriei de curăţenie şi sunt reprezentate de cei mai importanţi producători şi distribuitori din domeniile:echipamente şi servicii de curăţenie industrială, profesională şi domestică, echipamente de igienă sanitară, consumabile, accesorii şi detergenţi, curăţătorii şi spălătorii chimice.

Evenimentul este îndelung aşteptat de principalii clienţi – firme de facility management, hoteluri, hypermarket-uri şi clinici, care profită de oportunitatea achiziţiei în cele mai bune condiţii. Garantia alegerii inspirate este dată de conceptul târgului care permite realizarea unor demonstraţii tehnice, pe o suprafaţă specială, dar şi a unui Innovation Corner, unde vor fi expuse cele mai noi apariţii din piaţă.

Cea de-a cincea editie a Cleaning Show si-a propus sa depaseasca cifrele inregistrate in anii trecuti si sa ofere cele mai bune oportunitati de afaceri.

Asadar, la eveniment sunt asteptate toate firmele care se inscriu in tematica expozitionala si care sunt pregatite sa se intalneasca fata in fata cu clientii la Cleaning Show 2014!

Pentru informatii complete, va rugam accesati: www.cleaningshow.ro