Targul cadourilor de Craciun la Sala Dalles din Bucuresti

Targul cadourilor de Craciun Sala Dalles

Pana în ajunul Craciunului, 24 decembrie 20013, Sala Dalles devine destinaţia ideală pentrut cei care doresc să târguiască „daruri cu stil”, pentru sărbătorile de iarna.

Targul cadourilor de Craciun Sala DallesCei 96 de expozanţi au adus cadouri inspirate chiar şi pentru cei mai pretenţioşi vizitatori: de labrăduți în miniatură şi jucării, la cele mai delicioase dulciuri, decoraţiuni de sezon, accesorii sau bijuterii unicat.

Timp de aproape o lună, Sala Dalles găzduieşte 96 expozanți  din zone cât mai diverse, care au pus mult suflet și au ales cu grijă și dăruire cele mai deosebite și originale idei de cadouri: zeci de sortimente aromate de ceaiuri, cafele și ciocolată caldă sau porțelanuri fine din care pot fi savurate dulcețuri, siropuri și șerbeturi naturale, dulciuri gustoase din marțipan, turtă dulce, cozonaci şi plăcintedar și multe alte delicii.

Aici  veţi afla care sunt cele mai noi tendințe în materie de decorațiuni de Crăciun, de la globuri de sticlă, până la ornamente din lemn, realizate manual sau picturi pe sticlă de murano.

Anul acesta, produsele „vedetă” pot fi  brăduții în miniatură, plantați în ghivece şi oferiţi într-un ambalaj personalizat din hârtie ecologică sau săculeți de iută, însoţiţi de un mesaj original.

Doamnele îşi pot asigura ţinuta de sărbători de la expozanţii care prezintă piese vestimentare sau pot alege din paleta de bijuterii unicat, realizate manual, special pentru aceast târg.

Nici cei care preferă produsele cosmetice bio nu au fost uitaţi, astfel încât am pregătit o gamă foarte variată de cosmetice naturale din Germania, Anglia, Franţa şi chiar din Orientul Îndepărtat. 

  • Târgul este deschis din 28 noiembrie până pe 24 decembrie, zilinic, de la 10:00 la 20:00. 
  • Adresa: Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 18
  • Intrarea este gratuită!

Mai multe informatii despre eveniment la: office@dallesrevolution.ro

Pentru detalii accesati: www.dallesrevolution.ro sau pagina de Facebook Galeria Dalles