Targ „Craciun Taranesc la Muzeul National al Taranului Roman din Bucuresti

TARG CRACIUN TARANESC MNTR

TARG CRACIUN TARANESC MNTRPiata Taraneasca  si Mester(Esti)! organizeaza, in perioada 13-15 decembrie 2013, targul “CraciunTaranesc”,  in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman  din Bucuresti (Sos. Kiseleff nr.3).

La targ va asteapta de dimineata pana seara, cu multe bunatati si cadouri de sezon, producatori traditionali, mesteri populari, artisti handmade si colectionari.

Veti putea degusta la Piata Taraneasca produse naturale si produse traditionale speciale pentru Craciun (sorici, toba, lebar, carnati, afumaturi, branzeturi de oaie, vaca sau capra, Cozonacul Bujor, Cozonacul Domnesc si Cozonacul Bunicii, prajituri traditionale din Maramures) dar si produse de post: zacusti muntenesti si moldovenesti, dulceturi, miere si produse apicole, siropuri, paine in 3 culori, covrigi, turta dulce, varza cu mamaliguta sau fasole la ceaun, placinte moldovenesti din Botosani – poale-n brau, placinte cu varza, placinte  intinse din Turnu,  jud. Arad – cu mac, cu nuca, cu mere, cu dulceata de visine.

Terasa traditionala damboviteana se pregateste cu: sarmale de dulce si de post, caltabos, fasole la ceaun, gratare-incinse, mere coapte, vin fiert, lipii si mamaliga.

Mester(Esc)! pentru domniile voastre mesteri populari si artisti handmade care va vor incanta in aceste zile de sarbatoare cu diverse obiecte pentru Craciun:ornamente pentru pom, felicitari realizate manual, ceramica, ii, icoane, obiecte din piele, mic mobilier pictat, bijuterii hand made, obiecte realizate din lana si crosetate, obiecte din lemn etc.

Daca va e dor de atmosfera satelor si targurilor de odinioara va invitam la o calatorie printre obiectele de antichitati ( cufere, mobilier, tablouri, bijuteri, carti, carti postale, patefoane, roti de car, fuioare si alte minunatii).

Va asteptam cu drag, intr-o lume aparte, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Romandin 13 pana in 15 decembrie zilnic intre orele 10:00 – 18:00, la Craciunul Taranesc!

  • Intrarea libera!

Detalii:
Corina Berariu – Event Manager
Tactic Events  & Marketing
Tel: 0744 860 082
Fax: 031 424 34 88
E-mail: office@tacticevents.ro
https://www.facebook.com/mesteresti.mesteresti
https://www.facebook.com/ptaraneasca