PROMO: Servicii contabile marca Conta Radulescu, acum si in Brasov

Conta Radulescu are placerea de a anunta dechiderea unei filiale in orasul Brasov. Prin aceasta actiune Conta Radulescu isi mentine dorinta de a oferi servicii de contabilitate la un inalt standard, dar si o accesibilitate sporita clientilor sai.

Prin deschiderea acestei noi filiale, grupul de firme Radulescu, prin cel mai cunoscut brand al sau Conta Radulescu, anunta public dorinta sa de extindere.Doamna Elena Radulescu, Expert contabil si administrator al tuturor firmelor ce poarta numele Radulescu, comunica deschiderea unei filiale si in cartierul bucurestean Baneasa, pana cel tarziu in luna septembrie 2014.

“Totalizand 3 sedii in Bucuresti si unul in Brasov si avand parteneriate in toate marile orase din Romania, consideram conturat rolul pe care societatea noastra il poate avea pe piata de servicii contabile din Bucuresti si speram, in viitorul apropiat, in  Romania.”,  declara doamna Elena Radulescu.

Intr-o societate de afaceri romaneasca in continua schimbare, societatea de contabilitate Conta Radulescu aduce un aport binemeritat prin promovarea si sustinerea standardelor inalte in domeniul finanicar-contabil. Vrem sa aratam ca prin seriozitate, daruire, sacrificii si respect fata de client se poate, chiar si in Romania. Acesta este mesajul nostru pentru dumneavostra.

Am incercat sa  transmitem aceasta viziune si prin colaborarea noastra cu Institutul European Pentru Dezvoltare Sociala, prin proiectul “Contabilizati un zambet afacerii dumneavoastra”.  Prin acest proiect am vrut sa tragem un semnal de alarma pentru cumparatorul de servicii contabile din Romania.

Un alt proiect indraznet, marca Conta Radulescu, a fost lansarea primului CD de consultanta contabila realizat de o societate de contabilitate, dezvoltand un soft propriu pe un suport electronic. CD-ul “Primii pasi in mediul fiscal Romanesc”, s-a bucurat de un real succes in mediul de afaceri autohton.

Pregatirea personalului nostru, grija cu care tratam relatia cu clientii nostri, sunt imbatabile. Prin urmare crezul nostru este ca doar comunicand si investind intr-o educatie continua, ai un viitor.

Ne dorim ca in noul an, 2014, sa avem cu totii puterea de a vedea realitatea, de a ne gandi la viitorul nostru, de a avea mai ales chibzuinta in luarea deciziilor de o importanta vitala pentru noi.

Va asteptam in oricare dintre sediile noastre pentru a va convinge ca impreuna putem avea un viitor comun sau prin oricare din modalitatile de contact:

Telefon: 0268 51 07 07
E-mail: brasov@contaradulescu.ro
 www.contabilbrasov.ro
www.preturicontabilitate.ro
www.contaradulescu.ro

Conta Radulescu va ureaza un An Nou fericit !