Sweet Fest invita indragostitii la o sarbatoare de trei zile cu ciocolata

Festivalul dulciurilor gourmet, Sweet Fest, revine cu o ediție specială de Ziua Îndrăgostiților, în perioada 14 – 16 februarie, la Hanul lui Manuc din Bucuresti (Str. Franceza nr. 62-64).

Accesul vizitatorilor este gratuit, în toate zilele festivalului: vineri, sâmbătă și duminică, între orele 10:00 – 19:00.

 Cu mic, cu mare, îndragostiții de toate vârstele sunt așteptați la Sweet Fest pentru a sărbători iubirea. Cele mai deosebite dulciuri au fost pregătite pentru ei, iar cei care vor păși pragul festivalului vor putea degusta și dărui mai departe minunatele praline belgiene, diverse sortimente de ciocolată cu trandafir, foiță de aur sau fructul pasiunii, cupcakes, prăjituri tradiționale, cafea sau ceaiuri dintre cele mai aromate și afrodisiace, specialități din trufe și multe alte cadouri.

 ”Sărbătoarea iubirii e unul dintre momentele în care arătăm și mai mult persoanei dragi de lângă noi cât de mult o iubim. Vrem să venim în ajutorul celor care caută un dar dulce și vor să aibă într-un singur loc o varietate cât mai mare de produse. Sweet Fest este, pentru al 3-lea an consecutiv, un festival al dulciurilor de calitate și al diversității”, a declarat Sebastian Teodoru, organizatorul Sweet Fest.Afis Sweet Fest - web

 Ca la fiecare ediție, ciocolata rămâne produsul vedetă, fiind prezentă în diverse culori, arome seducătoare și forme spectaculoase. Simplă sau cu alune, fructe ori condimente, ciocolata este principala atracție, și este în continuare preferata îndrăgostiților pentru un cadou perfect.

Sweet Fest – ediția de Valentine’s Day debutează vineri, 14 februarie 2014, orele 10:00 și se încheie duminică, 16 februarie 2014, orele 19:00. În tot acest interval, Hanul lui Manuc se va transforma într-un tărâm al dragostei și al rasfățării simțurilor cu cele mai dulci arome.

Detalii complete despre Sweet Fest puteți găsi pe: www.facebook.com/SweetFest

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:
Sebastian Teodoru
Organizator Sweet Fest
Mobil: 0740 198 501
E-mail: contact@sweetfest.info