Yard Sale, editia de februarie 2014

YARD SALE - editia februarie 2014

YARD SALE - editia februarie 2014O noua editie va Yard Sale asteapta duminica  9 februarie 2014, la Serendipity Tea & Coffee din Bucuresti (str. Dumbrava Rosie, nr. 12, langa Gradina Icoanei).

De la 9:30 la 18:00 dam un sens hainelor, pantofilor, bijuteriilor, obiecte decorative si electrocasnice folosite, insa in stare foarte buna.

Reciclam prin refolosire haine, bijuterii, pantofi, obiecte electrocasnice de care ne-am plictisit, pe care casa nu le mai incape si pe care le-am cumparat din impuls, dar care pot deveni adevarate comori.

Pentru ca Yard Sale este o forma de reciclare absolut necesara oricărei societati consumeriste, faci schimb, vinzi la preturi mici sau dai o alta utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neaparat fizic.

La finalul fiecarei editii participantii si vizitatorii doneaza haine si incaltaminte unei case de plasament sau Samu Social.

Astfel, Yard Sale de 9 februarie la Serendipity Tea & Coffee, duminica de la 9:30 la 18:00, te asteapta sa scotocesti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco responsabil targ din oras.

Intrare – un ceai aromat!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Contact:
Gabi Urda
Mobil: 
0724.39.53.58
E-mail
contact@gabiurda.ro
www.gabiurda.ro