O editie incendiara a Wellness Show va avea loc in acest an la Romexpo !

WELLNESS SHOW 2014

WELLNESS SHOW 2014 - Romexpo, BucurestiWellness Show ofera, in fiecare an, cel mai bun loc de intalnire tuturor profesionistilor din domeniu, dar si a pasionatilor de sport si de un stil de viata activ. In aceasta toamna, intre 25 si 28 septembrie, la Romexpo Bucuresti, targul de fitness, spa, nutritie si ingrijire corporala isi asteapta expozantii si vizitatorii cu o editie incendiara!

Cele mai tari echipamente si produse de antrenament, ultimele modele de saune si tehnici de spa, cei mai vanati instructori si cele mai frecventate sali de fitness si aerobic vor fi la Wellness Show 2014! In premiera pentru targul organizat de Euroexpo si Romexpo, acesta va include in tematica si echipamente si produse destinate recuperarii medicale.

Expoziția va aduce în prim-plan noua generaţie a aparatelor şi gadgeturilor de fitness, piscine, jacuzzi, saune tradiţionale, saune finlandeze, băi turceşti și ultimele colecții de echipamente sportive, etc.

În ceea ce priveşte antrenamentul eficient, cei mai renumiţi traineri din România vor dezvalui trendurile în fitness, conceptele care au revoluţionat trainingul şi care aduc anual milioane de oameni în sălile de sport. Conventia FIT4U va fi si anul acesta un adevarat maraton de sport si energie!

Targul se afla acum in faza inscrierilor de expozanti, iar planurile organizatorilor se dezvolta de la o zi la alta. Nume mari din domeniu si-au trecut deja numele pe lista de participanti la cea de-a patra editie a targului, care se anunta a fi cea mai impresionanta de pana acum.

Pentru mai multe detalii, intra pe www.wellnessshow.ro