De 10 ani impreuna la IEAS !

IEAS 2014

International Electric & Automation Show, IEAS, este singurul eveniment dedicat sistemelor energetice, echipamentelor electrice şi automatizărilor din România. IEAS este organizat sub conceptul „Business is sharing” şi oferă printre cele mai bune soluţii business to business, facilitează schimbul de informaţii şi creează un mediu de afaceri atractiv.

IEAS 2014Anul acesta va avea loc ediţia cu numărul 10, care se va desfăşura între 9 şi 12 septembrie, în locaţia tradiţională a Palatului Parlamentului din Bucureşti. În paralel cu IEAS are loc Congresul CEEER ce dezbate şi prezintă cele mai actuale subiecte din industrie.

Evenimentul are un format business to business si se adreseaza in mare masura tuturor industrilor din Romania, insa cu precadere catre urmatoarele zone: industria de echipamente electrice si automatizari, industria energetica, industria electonica si electrotehnica, productia si distributia de energie electrica, industria nucleara, industia constructiilor, industria auto, industria feroviara,  industria navala, industria aeronautica, industia alimentara, industria petroliera si metalurgica, industria chimica, industria maselor plastice, industria lemnului, HORECA, IT&C, telecomunicatii, energie regenerabila, si alte industrii sau domenii tangentiale.

In prezent companii de referinta s-au inscris la IEAS. Pentru mai multe detalii privind editia din acesta an va rugam sa accesati coordonatele de mai jos.

Detalii pe: www.ieas.ro