USF 2014 – primul eveniment din Romania dedicat solutiilor fara pilot – pe 16 mai la Romaero Baneasa !

Conferinta USF 2014 - 16 mai, Romaero Baneasa

Conferinta USF 2014Bassaka Media va invita sa participati la Unmanned Solutions Forum – primul eveniment din Romania dedicat solutiilor fara pilot si aplicatiilor lor practice – care se va desfasura pe 16 mai 2014, la Romaero Baneasa. USF 2014 are loc în cadrul expozitiei Black Sea Defense and Aerospace.

Obiectivul conferintei este de a oferi ooportunitate pentru profesioniștii din industrie(producători, furnizori de servicii in domeniu, cumpărători si reprezentanti ai Autoritatii Aeronautice Civile) de a interacționa și de a prezentacele mai recente soluții, inițiative si a celor mai noi reglementari din Romania în domeniul sistemelor fără pilot .

Participantii vor putea intra in legatura cu entități guvernamentale si civile, organizații interesate în soluții de supraveghere, situatii de urgenta, securitate, pentru inspectarea infrastructurii si isi vor ptea promova compania, produsele si serviciile.

Modalitati de inscriere:

  • Participant – pachete de participare – detalii in pagina INFO PARTICIPANTI
  • Vizitator – accesul la conferinta se face pe baza de bilet de intrare – detalii in pagina INFO VIZITATORI

Pentru detalii puteti vizita site-ul: www.unmannedforum.eu

Organizator: Bassaka Media

Partener: BSDA – Black Sea Defence & Aerospace

Parteneri media online: jurnaldebucuresti.comautenticpromotion.ro, agendaexpo.ro,spatiievenimente.ro

Contact: UNMANNED SOLUTIONS FORUM 2014 Augustin LUPU: +40 733 066 447 Carmen CRISTAL: +40 741 133198 E-maill:office@unmannedforum.eu