ExpoRadio – sistem performant de sonorizare pentru targuri, expozitii si alte evenimente

Sistemul ExpoRadio - Bassaka Media

Bassaka Media a dezvoltat Expo Radio – un sistem special de adresare publică pentru închiriere și utilizare la târguri, expoziții, alte evenimente de afaceri, evenimente sportive indoor si outdoor, adunări, ceremonii religioase, parade, sărbători și alte tipuri de evenimente.

Compania Bassaka Media ofera o varietate de soluții de adresare publică pentru instalații temporare sau pentru utilizarea pe termen lung.

Sistemul de sunet Expo Radio este format din:

  • mai multe difuzoare PA, distribuite uniform pe zona de eveniment;
  • unul sau mai multe studiouri de emisie, echipat(e) cu surse de sunet, amplificatoare, mixere, etc;
  • tehnicieni de sunet;
  • rețea de distribuție sunet;
  • diferite tipuri de boxe, suporți și tipuri de fixare.

***

Bassaka Media este o companie de închirieri sisteme audio-video din Bucureşti, care ofera spre închiriere pentru targuri, expozitii si alte evenimente o gamă largă de echipamente – display-uri video, sisteme audio, laptop-uri şi accesorii.

Echipa Bassaka are o experienta de 18 ani in servicii de sonorizare pentru expozitii si targuri, inchirieri display-uri video, proiectoare video, podiumuri, scene, lumini si alte echipamente audio.

Bassaka Media a organizat in mai 2014 primul eveniment din Romania dedicat solutiilor fara pilot si aplicatiilor lor practice -Unmanned Solutions Forum.

***

Pentru detalii contactati :
LOGO EXPORADIOBASSAKA MEDIA
Tel: +40722 42 89 89 / +40741 133 198
Fax: +40372 876 125
E-mail: office@bassaka.ro
www.bassaka.ro / exporadio.ro