PROMO: Calitate pentru STOFE si PIELE ecologica, aceasta este filosofia Ancroma®

ANCROMA

Ancroma® din Piatra Neamt, înfiintata în 1994, importa numai din tarile europene produse certificate dupa standarde internationale: Alcantara®, piele sintetica, piele ecologica, tesaturi, microfibre si stofe tapiterie.  Ancroma® este marca înregistrata în Romania si EU.

ANCROMAMaterialele Ancroma sunt extrem de rezistente la uzura, zgariere si sfasiere. Din ele se realizeaza cele mai frumoase scaune, canapele si fotolii:

  • Pielea ecologica – tratata antibacterian în conditiile tehnologiei Sanitized®, pentru locatii în care tapiteria intrá direct în contact cu pielea si transpiratia corpului uman. Piele cu efect de protecţie antibacteriană contra unui mare număr de bacterii gram-pozitiv si gram-negativ, inclusiv contra stafilococului auriu. Material cu calitati universale pe suport întretesut de fetru din poliester. Tratata împotriva flacarii, pentru tapiterie de interior si exterior, piele impermeabila, insensibila la ultraviolete, caldura solara directa si apa sarata.
  • Stofele sunt impermeabile. Lichidele aluneca de pe suprafata stofei, ceea ce le face ideale pentru casa, dar si pentru gradina.Sunt extrem de potrivite totodata pentru scaunele si canapelele destinate teraselor de restaurant, de cafenele si baruri, expuse la ploaie.
  • Alcantara® este unica. Tehnologia cu care este produsa este inimitabila.
    In living sau în dormitor, orice piesa acoperita cu Alcantara® aduce tonuri calde si luminoase, confortabile si seducatoare. Alcantara® se potriveste perfect cu orice material, de la marmura si lemn, pâna la inox si sticla. Alcantara® este un produs de lux pentru cei care doresc o tapiterie deosebita si de foarte buna calitate. Aduce casei o nota unica de armonie; relaxare, eleganta, atentie fata de detalii, acestea sunt valorile ei cheie. Inovatoare, îsi îndeplineste perfect misiunea de a se potrivi în cele mai diverse locuri, ofera ambientului o atmosfer primitoare si o nota de “ultima moda”. Se poate observa usor ca alegerea Alcantara® nu inseamna doar o remodelare a casei, ci mai ales un plus de atractie adus piesei de mobilier sau tapiteriei din masina ta.

Ancroma® este distribuitorul oficial al Alcantara SpA  in Romania.

Pentru mai multe detalii accesati: www.ancroma.ro si www.ancroma.com