Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizeaza Targul de Toamna la Muzeul Taranului

TARG DE TOAMNA MNTR

TARG DE TOAMNA MNTRPiața Tărănească și Meșter(Ești)! organizează Târgul de Toamnă, 26 până în 28 septembrie 2014, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, din sos. Kiseleff nr 3 .

Programul este între orele 10.00 și 18.00, iar intrarea este liberă.

Vă așteptăm cu mic cu mare, la târgul de toamnă de vineri până duminică, de dimineța până seara, cu fel de fel de bunătăti pentru toate gusturile: mustărie și grătare, bunătățuri la ceaun, palincă, brânzeturi, cozonaci domnești și Cozonac Bujor, plăcinte, turtă dulce și covrigi, dulcețuri și zacuști, miere, ceaiuri și plante aromate de gradină, turtă dulce și covrigi, poale-n brâu și prăjituri tradiționale, ca într-o piață țărănească autentică.

Noutățile acestei ediții sunt: legumele bio din Ciofliceni, Ilfov,  merele și sucul de mere din Livezile Dobrinoiu jud. Brașov, dulcețurile și siropurile presate la rece din fructe de pădure din Mărtănuș, jud. Covasna și diversele sortimente de pâine: în trei culori, cu slănină și usturoi, cu vin și măsline. Li se alătură afumăturile și preparatele din curcan și multe altele.

Pentru cunoscători și colecționari, sunt antichități țărănești și mobilier în curtea interioară, porțelanuri, ceasuri, ibrice, sfeșnice, tablouri, aparate foto, patefoane, cărți…

Meșter(Esc)!, pentru domniile voastre, tineri artiști cu demonstrații la fața locului și meșteri populari cu bijuterii, lemn, icoane, împletituri, ii, ceramică, vestimentație, casete pictate și decorațiuni interioare, metal și sticlărie, lucrușoare croșetate, țesături și împletituri și alte meștesugăreli.

Detalii:
Corina Berariu – Events Manager
Tactic Events
Tel: 0744 860 082
Fax: 031 424 34 88
E-mail: corina@tacticevents.ro
www.facebook.com/ptaraneasca