V for VERDE – targ de produse bio si viata sanatoasa – a III-a editie

V for VERDE 2014

V for VERDE 2014Sambata si duminica, pe 11 si 12 octombrie 2014, intre orele 11:00 si 20:00, a III-a editie a targului V for VERDE transforma Casa Universitarilor din Bucuresti (str.Dionisie Lupu, nr. 46) in cel mai verde-aprins loc din Bucuresti. Targul verde este manifestul oamenilor care stiu sa se bucure de viata in ciuda orasului gri, deadline-urilor si traficului.

Motive sa vii la targ sunt foarte multe. 60 mai precis. Care este si numarul de expozanti cu bunatati si delicatese bio, condimente si mirodenii, cosmetice naturale si organice, articole eco deco, food & treats, slow food si raw food, workshopuri dedicate oamenilor care iubesc viata sanatoasa.

Program

Sambata, 11 octombrie 2014

  • 11:00 – 19:00 – Kids Playground cu Creative Board Gaming
  • 14:00 – sesiune de autografe si discutii cu Carmen Bruma despre cartea sa „Jurnal de gravida”
  • 15:00 – Workshop creativ de coronite de toamna Creative Arts
  • 16:00 – Atelier de Bucatarie raW for Verde

Duminica, 12 octombrie 2014

  • 11:00 – 19:00 – Kids Playground cu Creative Board Gaming
  • 14:00 – Atelier Ostraw Vegan la V for VERDE

Printre invitatii speciali se numara Carmen Bruma cu care discutam Sambata, 11 octombrie, de la orele 14:00 despre cartea sa „Jurnal de gravida”, despre cum sa ai un stil de viata verde, sa-ti controlezi greutatea si sa ai un copil sanatos.

Tot din categoria invitatilor speciali se numara Ostraw Vegan si Totul despre raw, cu live cooking si meniuri raw vegane si vegetariene, in cadrul atelierelor culinare V for VERDE

Pentru ca stilul de viata sanatos se invata de mic, copiii au la V for VERDE o zona special amenajata cu jocuri oferite de prietenii de la Creative Board Gaming. Si tot pentru pitici organizam impreuna cu cei de la Creative Arts un workshop de coronite de toamna, sambata de la orele 15:00.

La V for VERDE rasplatim natura si amenajam impreuna cu asciatia Arta Nu Musca un spatiu de reciclare, iar cei de la Ateliere fara frontiere ne invata sa confectionam brelocuri si magneti din componente IT.

Toti vizitatorii prezenti la targ intra in Tombola V for VERDE si pot castiga multe “premii verzi”. Pentru ca declaram bicicleta mijlocul de transport oficial, te asteptam sa vii cu ea la targ, unde Biciclop a pregatiti o zona dedicata biciclitului.

V for VERDE merge dincolo de notiunile de bio, eco sau reciclare si amenajeaza cu fiecare editie un spatiu al ideilor vezi. Este un mod de viata, care nu neaga profesia, socialul, cluburile, escapadele cu prietenii, dar care incurajeaza un stil de viata mai sanatos.

Expozanti V for VERDE: Bazarul cu mirodenii, BioTibet, Perla Moldovei , Avalon Skincare, Raftul cu miresme, Cup&Candle, Jovis Homemade Beauty, OrganicWay, Zazen , Cosul Bio, Juice IT, MNOELA, Bio Manufactura, EndeaSoap, Atinge organic, Natural Paris, Kivvi Cosmetics, Nikken, Julie Cosmetics, Bio Beauty, Belfiore, Clou Boutique, Camara cu bunatati, Rowcoco, , les saveurs d’Yveline, Crafty Grandma, Carmita Classic, Chez Maman, Perla Moldovei, Fagurele Cu Miere, Dulce a la Mir, Delice Corner, Verde Aromat, Vin de Vie, Utopic Art, Tupperware.

Pentru ca suntem o comunitate, ne intalnim la targul V for VERDE, pe 11 si 12 octombrie la Casa Universitarilor.

  • Biletul de intrare este 10 lei.
  • Program: 11:00 – 20:00

Contact
V for VERDE
Laura Calin

Mobil: 0724.228.626
E-mail: vforverde@gmail.com
www.vforverde.ro
www.facebook.com/VforVerde