Targul de Sfantul Andrei la Muzeul National al Taranului Roman din Bucuresti

TARG DE SFANTUL ANDREI MUZEUL TARANULUI ROMAN

TARG DE SFANTUL ANDREI MUZEUL TARANULUI ROMANPiața Tărănească și Meșter(Ești)! organizează Târgul de Sfantul Apostol Andrei, din 28 noiembrie până în 1 decembrie 2014, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român din Bucuresti,  sos. Kiseleff nr 3 .

Vă așteaptă dis de dimineaţa până spre seară meşteri, artizani şi coelcţionari,  dar şi producători tradiţionali cu bunătăţi din tóate zonele ţării.

Veţi putea degusta diverse bunătăţi de toamnă:

De post: turtă dulce și covrigi, dulcețuri și zacuști, miere și plante aromate de gradină, legume şi poame de toamnă, cofeturi de post, specialităţi de hribi si salate de toamnă la borcan, fasole la ceaun dar si varză cu mămăligă, legume la tigaie şi lipie pe gratar.

De dulce: poale-n brâu și prăjituri tradiționale, mustărie și grătare, bunătățuri la ceaun, grătare încinse si vin fiert, cafea la nisip si baclavale, brânzeturi argeşene, afumături de porc, vită sau curcan buzoiene dar şi bănăţene, cozonaci domnești și Cozonac Bujor, plăcintefel de fel ca într-o piață țărănească autentică.

Pescăreşti: produse tradiţionale Deltaica: pastramă sau batog de somn, batog de crap argintiu, sardeluţă marinată in ulei picant, salate de icre de stiucă şi de crap, dar şi borş de peşte şi pastrav la grătar.

Pentru cunoscători și colecționari, sunt antichități țărănești și mobilier în curtea interioară, porțelanuri, ceasuri, ibrice, sfeșnice, tablouri, aparate foto, patefoane, cărți…

Meșter(Esc)!, pentru domniile voastre, tineri artiști și meșteri populari cu bijuterii, lemn, icoane, împletituri, ii, ceramică, vestimentație, casete pictate și decorațiuni interioare, metal și sticlărie, lucrușoare croșetate, țesături, împletituri și alte meștesugăreli.

  • Programul este între orele 10:00 și 18:00, iar intrarea este liberă.

Pentru detalii contactati: 
Corina Berariu – Events Manager
Tactic Events & Marketing
Tel: 0744 860 082
Fax: 031 424 34 88
E-mail: corina@tacticevents.ro
www.facebook.com/ptaraneasca