T.I.T. – Targul International Tehnic – editia a XXIII- a, in martie la Cluj-Napoca

T.I.T - Targul International Tehnic - Cluj Napoca

T.I.T - Targul International Tehnic - Cluj NapocaSpecialistii din intreaga tara sunt asteptati la a XXIII-a editie a Targului International Tehnic – targ agreat ASOEXPO – care isi deschide portile la Expo Transilvania marti, 24 martie 2015.

Succesul editiilor precedente a determinat cresterea constanta a numarului expozantilor si participarea din ce in ce mai numeroasa a companiilor din strainatate, acest targ castigandu-si renumele de cea mai importanta manifestare de profil din Transilvania.

Scopul T.I.T. este:

  • Crearea unui cadru propice in care sa fie prezentate atat noutatile tehnologice de ultima ora, cat si produsele, tehnologiile si echipamentele deja consacrate din domeniul industrial.
  • Realizarea unui eveniment care sa satisfaca nevoile si cerintele companiilor care expun.
  • Atragerea unui numar mare de vizitatori specialisti, potentiali beneficiari ai serviciilor si produselor expuse, contribuind astfel la stabilirea dialogului comercial intre expozanti si potentialii beneficiari.

In calitate de organizatori si gazda a acestui eveniment, echipa EXPO TRANSILVANIA SA Cluj-Napoca considera ca acest deziderat a fost atins de catre expozantii prezenti de-a lungul anilor, dovada sta faptul ca acestia au revenit an de an.

Tematica T.I.T. 2015: masini unelte, scule si accesorii; masini hidraulice, pompe, compresoare; masini pneumatice; utilaje de ridicare si transport industrial; utilaje si tehnologii de sudare-debitare; defectoscopie, tehnologii laser; tratarea prin distilare a apelor industriale uzate; masini si tehnologii de curatat si degresat piese; automatizari industriale, robotica; aparatura de masura si control; depuneri electrostatice, galvanizari; soft industrial; instalatii de vopsire, metode de uscare; lubrifianti si adezivi industriali; proiectare si cercetare industriala; instrumente si metode utilizate in sistemul de control si atestare a calitatii.

Informatii si inscrieri:
Corina Staicu
E-mail: corina.staicu@gmaul.com
Tel: 0752 968 208
www.expo-transilvania.ro