METAL SHOW – Expozitie internationala pentru prelucrarea metalelor, sudura si robotica, la Romexpo

METAL SHOW / 13-16 mai 2015,Romexpo

Evenimentul dedicat specialistilor din industrie si organizat sub titulatura “Meet the metal technology”, METAL SHOW (13-16 mai 2015, Pavilionul Central Romexpo) este cea mai mare expozitie internationala organizata in Romania in domeniul tehnologiilor de prelucrare a metalelor, sudurii si roboticii.

Premiere la Metal Show 2015

Evenimentul aduce cu sine cateva premiere in materie de manifestari expozitionale tehnice. Astfel, METAL SHOW pune fata in fata, timp de 4 zile, firmele producatoare, importatoare si distribuitoare de echipamente, tehnologii si aplicatii pentru industria de prelucare a metalelor cu firmele prelucratoare, targul facilitand prezenta firmelor care au ca principal obiect de activitate productia de piese si produse finite din metal, prin prelucare mecanica.METAL SHOW / 13-16 mai 2015,Romexpo

Tot la METAL SHOW va fi creat un Job Corner – locul in care companiile din domeniu isi pot intalni viitorii angajati.

Domeniul industriei este, in continuare, unul sensibil pentru economia Romaniei. Tocmai de aceea, prin organizarea METAL SHOW ne propunem sa punem umarul la revitalizarea acesteia prin aducerea fata in fata a cererii si ofertei, cu implicare activa in promovarea adecvata a evenimentului catre publicul tinta si institutiile de resort” declara Camelia Buda, Director General, EUROEXPO.

Structura METAL SHOW 2015

Cei care vor vizita METAL SHOW vor regasi companii din urmatoarele domenii de activitate: masini, scule si tehnologii pentru prelucrari prin aschiere si a tablelor, software, instrumente si masini de masura si control, sudura, robotica, actionari si automatizari, tratamentul suprafetelor, materii prime si semifabricate, piese, componente si accesorii, prelucrari mecanice, servicii si consultanta.

Pentru ca METAL SHOW isi propune sa fie mai mult decat un spatiu de expunere, evenimentul este gandit si structurat pe doua coordonate principale: “Show & Live Demonstrations” si “Work-shop & Training Area”.

Astfel, in Pavilionul Central ROMEXPO vor fi amplasate masinile – unelte, echipamentele, sculele prelucratoare, echipamentele de sudura si robotii pentru a lucra “in span” si pentru a prezenta cat mai multe aplicatii live.

In acelasi timp, Sala Cupola a Pavilionului Central va gazdui sesiuni informative importante pentru specialistii domeniului. Deja, patru teme sunt proiectate pentru a fi dezbatute in cadrul Metal Show 2015:

– CNC prezent si viitor – Produse noi si inovatii;
– Sisteme si aplicatii CAD/CAM;
– Calitate si productivitate;
– Finantare si leasing, modalitati de accesare a fondurilor europene 2014-2020

Despre Eveniment
METAL SHOW este organizat de EUROEXPO si ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania.

PROGRAMUL DE VIZITARE – ROMEXPO, Pavilionul Central:

  • 13 – 15 mai 2015, zilnic intre orele 10:00 – 18:00
  • 16 mai 2015, intre orele 10:00 – 16:00
  • ACCES VIZITATORI: POARTA B (B-dul Expozitiei)
  • Acces gratuit – pe baza de invitatie completata, inregistrare online prealabila sau completarea formularelor de la intrare

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.metalshow.ro