O noua editie de Piata Taraneasca, Mester(Esti)! si targ de antichitati la Muzeul Taranului

Piața Țărănească și Meșter(Ești) 3-5 iulie 2015

Vă așteptăm la o nouă ediție Piața Țărănească și Meșter(Ești)! din 3 până în 5 iulie, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român și pe Aleea Samurcaș.

Piața Țărănească și Meșter(Ești) 3-5 iulie 2015Vor fi prezenți producători și meșteri, artizani și colecționari din toate zonele țării cu: țesături și icoane, veșminte și podoabe, ceramică și obiecte din lemn și sticlă, jucării din lemn și din pânză, bijuterii și decorațiuni, cofeturi și prajituri tradiționale din Maramureș, Magiun de Topoloveni, miere și prăjituri de la Brăila, Ilfov și Sibiu, Cozonac Domnesc tradițional și poale-n brâu, brânzeturi și ghiudem tătăresc, fructe și legume proaspete, dulcețuri, siropuri și zacuști.

Gospodinele din Dâmbovița vă pregătesc sărmăluțe in foi de varză și foi de viță, storceag, regina ciorbelor pescărești, saramură de crab cu mămăligă și fasole cu costiță.

Pe Aleea Samurcaș colecționarii de antichități vă așteaptă cu obiecte vechi de artă, numismatică, porțelanuri, cărti, bijuterii, obiecte tehnice, ceasuri, sticlărie, mobilă veche, pânză de casă, țesături țărănești.

Copii sunt așteptați la atelierele de creativitate:

  • Lumea ceramicii – coordonator Mariana Șerban 0746 154 957
  • Atelierul de papuși – coordonator Cătălina Marinescu 0722 289 871

Intrarea este liberă!

Contact organizator Tactic Events
Corina Berariu
Tel: 0735 441 304
E-mail: office@tacticevents.ro
www.facebook.com/ptaraneasca