Targul International de Incaltaminte, confectii si accesorii din piele – Next Season

Targul International de Incaltaminte, confectii si accesorii din piele - Next Season

Vrei sa afli ce se va purta sezonul urmator? Te asteptam sa vizitezi editia  a XIII-a a targului de contractari NEXT SEASON.Vino sa-ti lansezi comenzile pentru magazinul tau, din cele mai noi colectii de incaltaminte, confectii si accesorii din piele ale producatorilor romani si straini. In perioada  8-11 septembrie 2015  dam startul colectiilor de primavara/vara  2016, la hotel Caro din Bucuresti.

Evoluția pozitivă a pieței încalțămintei și marochinăriei va fi confirmată în această toamnă de oferta din cadrul Târgului Internaţional Next Season. Cel mai important eveniment al sectorului manufacturier din piele va reuni în perioada 8-11 septembrie zeci de companii din randul producătorilor şi comercianților din domeniu. Conform tradiției instituite de către patronatul Sfera Factor, la standurile amenajate la Hotelul Caro din București, vizitatorii vor putea admira, testa și comanda branduri cu o notabilă prezență internațională, atât românesti, cât și străine.

Pentru cei ce au o afacere în domeniu, dar şi pentru publicul larg interesat de cele mai noi tendințe în moda, reperul acestei toamne este Târgul Next Season, ediţia a XIII-a.

Astăzi lohnul reprezintă mai puțin de 60% din exporturi, în condițiile în care, nu demult, România nici nu exista pe piețele externe prin branduri proprii. Anticipăm continuarea tendinței de expansiune a producției de profil, în special pe seama creșterii exporturilor sub brandul de țară ”Made în România”. De aceea Târgul Next Season îi va ajuta pe producători să înțeleagă cum pot fi competitivi într-o lume în care oferta se reinventează permanent, la fel și cererea. În acest scop firmele prezente la târg vor beneficia de consilierea asigurată de specialiști cu vastă experiență din cadrul Ministerului Economiei și companiilor de consultanță partenere.”, afirmă Angela Dimitriu Vasiliu, președinta Sfera Factor.

Asociaţia patronală Sfera Factor este membră a Confederaţiei Europene a Producătorilor de Încălţăminte (CEC). Prin intermediul sectorului de profil România are relaţii comerciale cu peste 150 de ţări. Deci, poate fi considerat un ambasador de marcă al industriei autohtone, al competitivităţii şi creativităţii românilor.

Organizatori: 

  • ANDREI CONSULTANTA si ASOCIATIA PATRONALA SFERA FACTOR
  • ASOCIATIA PRODUCATORILOR DE INCALTAMINTE, MAROCHINARIE SI ALTE ARTICOLE DIN PIELE DIN ROMANIA

Detalii pe: www.nextseason.ro