Doar o lună până la cel mai important eveniment pentru piaţa mobilei din România!

BIFE-SIM 2015

In perioada 19 – 23 septembrie se va desfăşura la Bucureşti cel mai important eveniment expoziţional din sud-estul Europei dedicat sectorului mobilei – Târgul Internaţional de Mobilă, Echipamente şi Accesorii BIFE-SIM.

Cu o lună înainte de deschiderea oficială, evenimentul găzduit de Centrul Expoziţional Romexpo se anunţă spectaculos prin calitatea şi varietatea ofertei şi a ideilor puse în joc – produse cu forme inedite şi funcţii multiple, servicii complexe pre- şi post-vânzare, prezentări şi concepte de marketing inovatoare şi formule şi compoziţii de design interior ingenioase şi atractive.

BIFE-SIM – vizitatorii în centrul atenţiei

Târgul Internaţional de Mobilă, Echipamente şi Accesorii BIFE-SIM se anunţă un eveniment echilibrat, căruia industriile autohtone de profil îi acordă o binemeritată atenţie, pentru că este deopotrivă o sărbătoare şi un prilej de testare a celor mai noi concepte de amenajare şi produse.

Până la această dată, BIFE-SIM promite să fie platforma de lansare a noutăţilor a aproximativ 300 de firme din România, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova, Polonia, Ucraina şi Ungaria.

Găzduit de şapte pavilioane expoziţionale, ce totalizează peste 30.000 de metri pătraţi, BIFE-SIM 2015 este organizat conceptual în 6 saloane menite să faciliteze accesul vizitatorilor la zonele care îi interesează în mod deosebit şi să le permită acestora alegeri informate şi inspirate:

  • Salon Clasicamplasat în pavilioanele C1 şi C2;
  • Salon Design şi Salon Confortamplasate în pavilioanele C4 şi C5;
  • Salon Bucătăriiamplasat în pavilionul C3;
  • Salon Decoraţiuni, Accesorii şi Materialeamplasat în pavilionul C6;
  • Salon Echipamente – Maşini şi Utilajeamplasat în pavilionul c

Şi tot pentru vizitatori, am modificat programul de vizitare în intervalul 21-23 septembrie, când îi aşteptăm între orele 10:00 şi 19:30!… Pentru că vizitatorii – specialişti sau nu – vor fi în centrul atenţiei tuturor celor care îşi doresc ca BIFE-SIM 2015 să fie o reuşită!

BIFE-SIM – 5 zile de expoziţie şi o ofertă de nota 10!

Cuvântul cheie la BIFE-SIM 2015 va fi „varietate”manifestată în forme, stiluri, funcţiuni, materiale şi idei. La BIFE-SIM veţi descoperi piese de mobilier din lemn masiv fabricate din esenţe autohtone – brad, fag, stejar sau cireş ş.a.m.d. – finisate cu vopsele şi lacuri ecologice – majoritatea pe bază de apă – mobilier modern pentru locuinţe chic, tapiţerii cu piele naturală sau stofe moderne de excelentă calitate, confecţii metalice speciale – cum ar fi balustrade de inox în combinaţie cu sticlă, lemn sau policarbonat – produse decorative din sticlă sau piese de mobilier restaurate. Culorile moderne şi finisajele complexe, unele combinând tradiţii şi secrete de fabricaţie, altele proiectând în prim plan minunile tehnicii moderne, vor fi concomitent surse de inspiraţie şi ispită pentru clienţii curioşi. Şi tabloul nu ar fi complet, dacă generoasei oferte materiale am uita să îi adăugăm sugestiile de amenajare din partea producătorilor şi consultanţa gratuită acordată de fabricanţi, de tinerii arhitecţi şi designeri de interior vizitatorilor!

Oferta de echipamente, materiale tehnologice şi servicii asociate nu va fi nici ea mai prejos! Vizitatorii specialişti vor găsi la BIFE-SIM tehnologii de ultimă generaţie: centre de prelucrare numerică, agregate de aplicare a canturilor, agregate pentru tăierea în pachet, maşini de şlefuit şi calibrat, ferăstraie circulare de formatizat şi alte utilaje similare, accesorii moderne şi materiale tehnologice cu randamente de utilizare şi proprietăţi fizico-chimice superioare.

BIFE-SIM 2015 – detaliile esenţiale

Program de vizitare:

  • 19 – 20 septembrie 2015 (sâmbătă – duminică): orele 10:00 – 18:00
  • 21 – 23 septembrie 2015 (luni – miercuri): orele 10:00 – 19:30
  • Preţul unui bilet de acces: 10 lei / zi.
Despre eveniment

Târgul Internaţional de Mobilă, Echipamente şi Accesorii BIFE-SIM este cea mai importantă manifestare expoziţională din România dedicată industriei mobilei şi sectoarelor conexe şi este organizat anual de Romexpo şi co-organizat de Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR), Camerele de Comerţ şi Industrie din România şi Euroexpo, având ca partener Asociaţia Clubul Român de Mobilă (ACRM).

La ediţia precedentă, BIFE-SIM a găzduit peste 325 de expozanţi – producători, importatori şi distribuitori de mobilă, echipamente şi accesorii – din România şi din alte 9 ţări China, Danemarca, Germania, Italia, Republica Moldova, Polonia, Spania, Turcia şi Ucraina, şi a reuşit să atragă 23.422 de vizitatori din ţară şi străinătate.

Mai multe informaţii despre eveniment la: www.bife-sim.ro