La Romexpo incepe maratonul inovatiei, informatiei si tehnologiei

EXPO PLAST 2015 / 8-11 septembrie, Romexpo

In perioada 8 – 11 septembrie 2015, in Pavilioanele C1, C2, C4, C5, dar si in Pavilionul Central din Romexpo, are loc cel mai spectaculos Maraton al inovatiei, informatiei si tehnologiei.

Print & Sign, cel mai mare targ de tipar si semnalistica din Europa Centrala si de Est, Gifts Show, singurul targ de obiecte promotionale din Romania si Expo Plast, singura expozitie dedicata maselor plastice, se aliniaza la start, incepand cu 8 septembrie, cu cele mai inovatoare si spectaculoase echipamente, tehnologii, produse si evenimente conexe.


PRINT & SIGN 2015 / 8-11 septembrie, RomexpoPrint & Sign 2015 – Cel mai mare spectacol tehnologic LIVE din industria tiparului

Print & Sign 2015 are deja toate formele, liniile si culorile care definesc tabloul din acest an. Acesta va fi expus timp de 4 zile, intre 8 si 11 septembrie, la Romexpo. Ce contine?

PESTE 100 DE ECHIPAMENTE IN FUNCTIUNE:echipamente de tipar offset, digital, pe textile, large format, prepress si post press, dar si echipamente destinate industriei de ambalaje si etichete sau echipamente de finisare etc. In plus, la Print & Sign vor fi prezentate in premiera pentru piata locala echipamente lansate la FESPA 2015, unul dintre cele mai mari targuri de profil din lume.

150 DE EXPOZANTI. Print & Sign 2015 va reuni cele mai importante branduri si cei mai importanti producatori si distribuitori de echipamente, produse si servicii destinate industriei de tipar. Printre brandurile prezente se numara: MIMAKI, HP, Canon, Rolland DG, EPSON, Xerox, Mutoh, Monti Antonio, Durst, Ricoh, KAYM, Orafol, Efi, Brother, Colop, Trodat, MGI, ESCO, Sun Chemical, Fotoba, HecoPack, Lamibind, Renz, Multigraf, Duplo, Perspex.

MEGASHOPUL DE APLICAȚII PRINT & SIGN – sursă de inspirație pentru advertiseri, marketeri și brand manageri. Un sector cheie în cadrul Print & Sign, Megashopul de Aplicații este locul unde tipografiile si atelierele de producție publicitară expun cele mai noi și inovatoare aplicații grafice.

CELE MAI SPECTACULOASE EVENIMENTE CONEXE: Forumul Pack Show – Comunicarea la raft (8 septembrie, ora 11:00), PrintTex Conference – Viitorului printului digital pe textile (9 septembrie, ora 11:00), Cross Media Marketing Conference by Jacky Hobson (10 septembrie, ora 11:00) sau Colantorul Anului (9 si 10 septembrie).

Dedicat atat producatorilor, cat si beneficiarilor de produse din industria de print, ambalaje, etichete si semnalistica, editia din acest an a Print & Sign se va desfasura pe o suprafata de aproape 13.500 de metri patrati.

150 de companii si peste 5.000 de vizitatori sunt estimati a fi prezenti la Print & Sign 2015, cel mai mare targ de tipar si semnalistica din Europa Centrala si de Est, ce are loc in perioada 8 – 11 septembrie, in pavilioanele C1, C2, C4 si C5 din Centrul Expozitional Romexpo.

GIFTS SHOW 2015 / 8-11 septembrie, RomexpoGifts Show 2015 – Inspiratia devine cel mai bun consultant

Ediția din acest an a Gifts Show, singurul targ de obiecte promotionale din Romania, are loc in perioada 8 – 11 septembrie, alaturi de Print & Sign, targ de tipar si semnalistica, in pavilioanele C1, C2, C4 și C5 din Centrul Expozitional Romexpo.

Unde se pot vedea tendintele si unde se poate discuta despre sezonul viitor? Care sunt culorile, materialele si produsele inovatoare care sunt sursa de inspiratie pentru viitoarele campanii, evenimente sau actiuni de protocol?

Timp de patru zile, la Gifts Show, toti vizitatorii au contact direct cu tendintele, moda si produsele adaptate trend-ului contemporan mondial. Aici lucrurile sunt tangibile. Aici obiectele si materialele se pot atinge, se pot mirosi sau se pot gusta. Iar in final inspiratia devine cel mai bun consultant.

Toate obiectele promotionale, cadourile de protocol, cosurile cu bunatati, suvenirurile si trofeele sunt prezentate de cei mai importanti producatori si distribuitori specializati din Romania.

Incepand de marti, 8 septembrie si pana sambata, 11 septembrie, Gifts Show are portile deschise pentru toti cei care stiu ca un cadou potrivit poate insemna un business de succes.

EXPO PLAST 2015 / 8-11 septembrie, RomexpoExpo Plast – evenimentul unei industrii in plina dezvoltare

Tot in aceeasi perioada cu Print & Sign si Gifts Show, la ROMEXPO are loc Expo Plast – singura expozitie din Romania dedicata industriei de prelucrare a maselor plastice.

50 de companii din Romania, Egipt, Grecia, Turcia, Slovacia si Bulgaria ocupa o suprafata de peste 2.500 mp in cadrul Pavilionului Central ROMEXPO, prezentand noutatile si solutiile unui domeniu marcat de tehnologizare, eficienta si competitivitate.

Discount-uri exclusive, demonstratii live si conferinte

Expo Plast este locul de prezentare pentru noi tehnologii, tipuri de materii prime sau procedee de productie, iar expozantii promit un adevarat spectacol tehnologic.

Dintre echipamentele pe care vizitatorii le pot regasi la ROMEXPO amintim doar: masini hibride de injectie sau noi modele compacte de termoregulatoare, roboti, matrite, produse si articole tehnice din plastic, filme si ambalaje din plastic, echipamente pentru reciclare, utilaje de sablare cu gheata carbonica, tehnologii de injectie, game complete de ventuze si echipamente cu vacuum pentru manipularea pieselor din plastic injectat, scannere 3D optice destinate controlului dimensional industrial, articole din cauciuc, tehnologii de sudare mase plastice, solutii software destinate analizei 3D a datelor masurate, materii prime.

Doar pe durata Expo Plast expozantii ofera discount-uri exclusive la produsele prezentate, ce ajung si pana la 40%

Evenimentul nu este numai o prezentare a tehnologiilor, dar si un excelent prilej pentru sesiuni informative. Astfel, Conferintele Expo Plast aduc fata in fata specialistii timp de 4 zile, in cadrul a 10 prezentari, cu 10 speakeri ce ofera peste 11 ore de informatii.

In plus, pe intreaga perioada a Expo Plast, la standurile companiilor vor avea loc demonstratii live insotite de informatii amanuntite despre functionarea echipamentelor. 

Programul de vizitare al evenimentelor este:

  • 8 – 10 septembrie, zilnic intre orele 10:00 – 18:00
  • 11 septembrie, intre orele 10:00 – 16:00

Pentru mai multe detalii, accesatiwww.printsign.rowww.giftsshow.rowww.expoplast.ro