Cleaning Show – singura expozitie de curatenie profesionala din Romania – are loc in martie la Romexpo

Cleaning Show 2016 / 19-21 februarie, Romexpo

Fiind in esenta un anotimp destinat noului si curateniei, primavara aceasta vine cu o noua editie a Cleaning Show – Expozitie de curatenie profesionala. Intre 9 si 12 martie, in Pavilionul C1 al Centrului Expozitional ROMEXPO, profesionistii din industria curateniei isi dau intalnire pentru 4 zile in care vor fi prezentate servicii si produse pentru majoritatea zonelor de activitate.

Solutii pentru toate industriile intr-un singur loc

Noutatea Cleaning Show din acest an o reprezinta multitudinea solutiilor oferite de catre expozanti, pentru toate tipurile de business – indiferent de industria pe care o reprezinta.

Detergenti si sapunuri profesionale pentru industria HoReCa, generatoare industriale de abur, solutii pentru spitale, echipamente pentru curatarea eficienta a scarilor rulante din marile centre comerciale sau aeroporturi, solutii si echipamente pentru mentinerea curateniei in spatiile publice – sunt doar o mica parte din ceea ce expozantii au pregatit pentru editia din acest an.

Cursuri, concursuri si inovatie

Cleaning Show a fost gandit ca un eveniment ce trece dincolo de zona expozitionala. Astfel, pentru a veni in completarea tabloului informational, organizatorii au pregatit seminarii sustinute de Asociatia Operatorilor si Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curatenie si Conexe, o noua editie a concursului “Impecabilii” in cadrul caruia firmele prestatoare de servicii de curatenie isi demonstreaza indemanare, o zona pentru demonstratii amenajata cu patru tipuri de suprafete de curatat dar si Innovation Corner – spatiul destinat celor mai ingenioase echipamente create pentru aceasta industrie.

Cleaning Show – singura expozitie de curatenie profesionala din Romania este un eveniment organizat de Euroexpo Fairs, companie cu peste 13 ani de experienta in organizarea de targuri si expozitii.

INFO EVENIMENT

Cleaning Show: 9 – 12 martie 2016

Programul de vizitare:

  • 9 – 11 martie 2016, zilnic intre orele 10:00 – 18:00
  • 12 martie 2016, intre orele 10:00 – 16:00

Acces vizitatori: POARTA B (B-dul Expozitiei)

  • Acces gratuit pe baza inregistrarii online prealabila sau completarea formularului digital de la intrare

Detalii pe: www.cleaningshow.ro