A zecea editie a targului gastro-cultural Ozosep, la Bucuresti

Targ gastro-cultural Ozosep / 13-14 febriarie 2016

Ozosep, târgul gastro-cultural din Grădina Verona (str. Pictor Arthur Verona 13-15, Bucuresti) revine  cu cea de-a zecea ediție, în weekend-ul 13-14 februarie 2016.

Targ gastro-cultural Ozosep / 13-14 febriarie 2016Sâmbătă și duminică, între orele 10:00 – 18:00, bucureştenii iubitori de frumos si de bun vor avea ocazia de a degusta delicatesele noastre pregătite după reţetele bunicilor, să testeze produsele cosmetice manufacturiere sau să descopere lumea colorată a jucăriilor din lemn și a obiectelor frumoase făcute de meșterii noștri artizani.

Veți putea gusta gulașul după o rețetă din Gheorgheni, pregătit în ceaune uriașe, la fața locului, dar și langoșul fierbinte cu brânză și smântâna deasupra.

  • Copiii pot participa la un atelier de creație unde vor decora măști de carnaval într-o parte special amenajată și încălzită a grădinii, între orele 11:00-13:00.

Amatorii de muzică bună sunt invitați de la orele 14:00 la un concert live cu trupa One More Minute, format din niște tineri foarte talentați, din Borsec.

Ozosep înseamnă produse 100% naturale, din ingrediente locale, aduse la București de micii producători în persoană. La Ozosep nu sunt acceptați distribuitori, doar producători mici! Astfel, cei aproape 30 de producători vă vor oferi: kurtős, langos, delicatese din carne, păstrăv, brânzeturi speciale, turtă dulce, miere și produse apicole, pâine de casă proaspătă, o selecție de pălincă, gemuri, dulceţuri și siropuri naturale, suc de mere proaspăt, specialități de ceaiuri, jucării din lemn, cosmetice naturale, produse artizanale, articole din piele și multe alte lucruri bune și frumoase. Noutatea acestei ediții va fi pateul de bibilică, 100% natural, fără E-uri!

Pentru mai multe detalii legate de participanți, programul evenimentului dar și despre edițiile trecute, vă invităm să vizitați pagina de Facebook a targului: www.facebook.com/TargulOzosep

  • Intrarea la târg și concert este liberă.

Ozosep! Mai mult decât un târg.

Eveniment organizat de Asociația Economiștilor Maghiari din România, filiala București, împreună cu Camera Agricolă a Județului Harghita și în parteneriat cu Librăriile Cărturești