Banii Tai Expo 2016 va avea loc in Piata Universitatii din Bucuresti

A doua editie a evenimentului Banii Tai Expo se va derula pe 20 si 21 mai  2016 (vineri si sambata), in Piata Universitatii din Bucuresti. Motto-ul acestei editii este „Fii Fluent in Finante!”.

Similar primei editii din 2015, expozitia de doua zile isi propune sa aduca la un loc reprezentanti ai diferitelor sectoare ale industriei financiare si pietei de capital pentru a creste gradul educatiei financiare si cunostiintele, precum si oportunitatile disponibile in prezent in piata. La eveniment vor participa reprezentanti ai caselor de brokeraj, administratori de fonduri, fonduri de pensii, asiguratori de viata, precum si emitenti. Bursa de Valori Bucuresti va fi prezenta alaturi de Depozitarul Central si alte institutii financiare din Romania.

Vineri, pe 20 mai, va fi organizata o deschidere oficiala a sedintei de tranzactionare. De asemenea, in ambele zile vor fi organizate seminarii si workshop-uri alaturi de partenerii BVB la acest eveniment, iar BVB va transmite live online interviuri cu personalitatile de top ale pietei de capital din Romania.

Lista completa a expozantilor si partenerilor la acest eveniment va fi anuntata in curand. Pentru mai multe detalii despre Banii Tai Expo 2016, vizitati: www.baniitaiexpo.com.