Expo Sanatate – editia de primavara – la Iulius Mall, Timisoara

Motto: "Sa fim sanatosti si plini de energie!"

Expo Sanatate / Iulius Mall Timisoara

Expo Timisoara International in colaborare cu Iulius Mall vă invită la Expo Sanatate-editia de primavara, in perioada 13-15 mai 2016, la Iulius Mall Timisoara.

Expo Sanatate / Iulius Mall TimisoaraDezvoltarea şi creşterea calităţii în sistemul medical din România este un deziderat major reflectat prin motto-ul acestei expoziții: SĂ FIM SĂNĂTOŞI ŞI PLINI DE ENERGIE!

Sub auspiciile încurajatoare ale acestui slogan, în perioada 13-15 mai, la Iulius Mall Timișoara se va desfășura evenimentul Expo Sanatate, născut din inițiativa comună vizitatori-expozanți-organizatori.

Peste 20 de expozanți din România, dintre care unii reprezentând firme internaționale de renume, vor prezenta in fața numerosului public, dar și a celor ce activează în sistemul medical, gama serviciilor specifice, produsele aferente, produse utilizate în terapiile tradiționale și complementare, farmacii, mobilier medical, echipamente.

  • La cerere, publicul poate beneficia de prezentări, demonstrații și sfaturi utile.
  • Orar zilnic de vizitare: 10:00-22:00.

Pentru detalii consultaţi site-ul www.expotimisoara.ro, rubrica calendar expoziţional 2016 sau contactati-ne pe adresa expotimisoara@gmail.com.