PROMO: Profructta – brandul românesc de sucuri 100% naturale

2-6 noiembrie, la expozitia Indagra 2016, standul C213

Profructta – brandul românesc de sucuri 100% naturale – va invita sa-i vizitati standul din cadrul expozitiei Indagra 2016, pana duminica 6 noiembrie si sa testati gustul inconfundabil al sucurilor sale naturale din fructe romanesti .

150-dpi-compozitie-profructta-brandingProfructta s-a născut în Câmpulung Muscel şi, din respect pentru autenticitatea universului rural, culege energia satelor româneşti din apropiere şi o transformă în sucuri naturale din fructe, după selectarea roadelor care îndeplinesc criteriile de calitate. Drumul satului continuă către mediul urban, energia naturală ajungând aici îmbuteliată în sticle de sticlă speciale, ce păstrează nutrienţii sănătoşi. Solidari cu oamenii muncitori, Profructta, brand 100% românesc, crede în calitatea produselor şi încurajează bunătăţile locale.

Sucurile Profructta sunt produse din fructe şi nu conţin adaos de zahăr, conservanţi, coloranţi, apă sau aditivi alimentari (E-uri). Sortimentele cuprind sucuri din mere, pere, vișine, cireșe, fructe de pădure și mixuri dintre acestea. Cel mai important sortiment Profructta este sucul din mere, care reprezintă aproximativ 50%* din volumul încasărilor brandului românesc. Acesta poate fi găsit ambalat în sistem Bag in Box de 5l sau 3l şi la sticle din sticlă de 0,25l, 0,33l, 0,5l şi 1l, fiind primul sortiment care a ajuns pe rafturile magazinelor.

Tehnologia din spatele sucurilor 100% naturale

Cu cât sucurile sunt mai puţin procesate, cu atât nutrienţii se păstrează în compoziţia acestora. Pentru a asigura păstrarea produselor pe o perioadă cât mai îndelungată, fără conservanţi sau alte substanţe care pot altera conţinutul produselor, atenţia la procesul şi etapele de fabricaţie este obligatorie. Astfel, Profructta colaborează cu producători locali, sucurile fiind obţinute din fructe de categoriile I şi a II-a, atent selecţionate, apoi spălate cu perii, tocate şi presate la rece pentru a-și păstra proprietățile binefăcătoare. Sucul rezultat este apoi filtrat, iar sedimentele sunt îndepărtate prin centrifugare, neutilizându-se metode chimice; urmează pasteurizarea scurtă la 82 de grade Celsius pentru a păstra cât mai multe din proprietăţile fructelor. Ultima etapă este ambalarea antiseptică a produsului în sticle din sticlă reciclabilă şi impermeabilă din punct de vedere chimic sau în cutii de tip bag in box.

Profructta – valori puternice, produse de calitate

Profructta este garanţia unor produse de calitate superioară ce are la bază un set puternic de valori sănătoase cu respect pentru mediu, pentru micii producători şi consumator, acum autentificată prin certificările ISO, poate cea mai importantă certificare fiind 22000:2005 – „Sistem de management al siguranţei alimentului”.

Sucurile Profructta cuceresc oraşul cu gustul lor inconfundabil de livadă şi pot fi găsite în reţeaua de magazine Mega Image, hypermarket-urile Cora, Auchan Piteşti şi Cotroceni, patiseriile Paul, reţelele Ted’s şi 1 Minute, restaurantul DADA, în hotelurile Marriott şi Double Tree by Hilton, săli de fitness, spa-uri şi alte locaţii partenere.

www.profructta.ro | www.facebook.com/profructta