Prima editie a Expo Vin Oltenia are loc in octombrie, la Craiova

Eveniment dedicat vinului si echipamentelor specifice

Expo Vin Oltenia 2017 / Sursa foto: Expo Vin Oltenia

Cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat vinului si echipamentelor specifice – Expo Vin Oltenia – aflat la prima editie, se va desfasura pe parcursul a trei zile, in perioada 13-15 octombrie 2017, in incinta Centrului Multifunctional Craiova.

Expo Vin  Oltenia  iti ofera sansa sa iti prezinti produsele sau serviciile unui public numeros format atat din  profesionisti, cat si din consumatori.

Acest eveniment va oferi expozantilor o oportunitate unica de a-si pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele de dezvoltare .

Veti fi la curent cu investitiile din domeniu, dar si cu ultimele tendinte din industriile de profil. Pe durata targului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate in special vizitatorilor specialisti.

Companiile prezente la târg vor veni cu oferte promotionale pe toata perioada targului, premii, tombole si vouchere de reduceri. Nu vor lipsi prezentari de produse, degustari si momente artistice care sa trezeasca interesul vizitatorilor.

Targul Expo Vin  Oltenia este organizat de catre SC PS Multiservices SRL, in parteneriat cu Primaria Craiova si  Consilul Judetean Dolj.

TEMATICA
  • Vinuri rosii, rose, albe;
  • Vin brut, sec, demisec, demidulce;
  • Produse chimice destinate viticulturii;
  • Echipamente si tehnologii pentru industria bauturilor.

In cadrul targului, companiile expozante au posibilitatea de a lansa produse si echipamente noi, de a organiza degustari, concursuri si demonstratii, beneficiind de un cadru adecvat si de public specialist.

Concomitent se desfasoara alte doua evenimente:

  • AGRO Oltenia editia a I-a – târg de agricultura si industrie alimentara. Targul AGRO  Oltenia doreste  să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii si industriei alimentare. Vor fi expuse masini si utilaje agricole, sisteme de crestere si furajare pentru animale, echipamente pentru industria alimentara, produse agroalimentare, servicii de consultanta;
  • Targul de Comert al Olteniei editia a II-a -targ dedicat bunurilor de larg consum si serviciilor. Targul de Comert al Olteniei doreste să contribuie la dezvoltarea regiunii Oltenia prin promovarea si punerea in valoare a tuturor activitatilor comerciale ale companiilor si entitatilor ce isi desfasoara activitatea in acest areal.
Info vizitatori
  • Perioada de desfasurare: 13-15 octombrie 2017
  • Program: Vineri: 10:00 – 19:00 / Sambata: 10:00 – 19:00 / Duminica: 10:00 – 16:00
  • Locul desfasurarii : Centrul Multifunctional Craiova, str. Targului nr 26.

Detalii pe: www.expovinoltenia.ro