Metal Show-evenimentul nr.1 in domeniul prelucrarii metalelor, sudurii si roboticii din Romania

Miercuri, 17 mai, se deschide cea de-a treia editie a expozitiei internationale METAL SHOW 2017 – Evenimentul nr. 1 in domeniul tehnologiilor de prelucrare a metalelor, sudurii si roboticii din Romania, care se va desfasura in Pavilionul Central din Romexpo – Bucuresti. Sub motto-ul “Inovatia este viitorul”, editia din acest an vine cu o serie de premiere tehnologice, echipamente inovative si aplicatii, dar si cu foarte multe demonstratii LIVE.

Metal Show a crescut an de an, ajungand, dupa numai 3 ani, evenimentul etalon pentru industria prelucrarii metalelor din Romania. Am reusit sa reunim la aceasta expozitie cele mai importante companii din domeniu, lideri de piata, firme din Romania si din strainatate care se vor prezenta in fata vizitatorilor cu ultimele inovatii si noutati pregatite special pentru piata romaneasca. METAL SHOW este un targ dinamic, plin de consistenta, care a confirmat in piata de profil si care va oferi, pe durata a patru zile, un adevarat spectacol tehnologic”, declara Ovidiu Rada, Director METAL SHOW.

Mare parte din cei peste 100 de expozanti sunt lideri in domeniul prelucrarii metalelor: Amada, Baykal, Bystronic, Durma, Faccin, Prima Power, Salvagnini, Trumpf, Doosan, Haas, Knuth, Mazak, Okuma, Kitagawa, Carl Zeiss IMT, Zoller, Omax Waterjet, Rosler, Fronius, Hypertherm, Lorch, Oerlikon, Walter Tools, Autodesk. Pe www.metalshow.ro veti gasi lista tuturor expozantilor.

Pe o suprafata totala de 8500mp vor fi expuse produse destinate celor care lucreaza in industriile auto, aeronautica, navala, chimica si petrochimica, electrocasnica, constructii metalice – in total, peste 220 de branduri de top. Multe dintre ele vor beneficia de discounturi exclusive de pana la 43%, doar pe perioada targului.

De asemenea, la METAL SHOW 2017 veti afla ce inseamna Conceptul Smart Factory in viziunea producatorilor mondiali si cum poate fi implementat cu succes in fabricile din Romania.

In cadrul expozitiei vor avea loc si CONFERINTELE METAL SHOW 2017: INDUSTRIE 4.0 SOLUTIE PENTRU DEZVOLTAREA FABRICATIEI IN ROMANIA – VIITORUL INCEPE ACUM!, in zilele de 18 si 19 mai 2017, in sala Cupola a Pavilionului Central Romexpo Bucuresti.

Aici gasiti programul complet al conferintelor si numele speakerilor. Rezerva-ti locul in sala!

***

INFO METAL SHOW 2017 (17-20 MAI 2017)

PROGRAMUL DE VIZITARE:

17 – 19 mai 2017, zilnic intre orele 09:00 – 17:00

20 mai 2017, intre orele 09:00 – 16:00

ACCES VIZITATORI: – POARTA A si B (B-dul Expozitiei)

Acces gratuit pe baza inregistrarii online prealabila sau completarea formularului digital de la intrare

PARCARE VIZITATORI: 3 RON/ORA

Pentru mai multe detalii despre eveniment, programul conferintelor si lista discount-urilor accesati www.metalshow.ro .