PrintTex 2017 – Noile provocari ale imprimarii digitale pe textile

Pe 26 septembrie 2017, incepand cu ora 13:00, in Pavilionul Central din Romexpo-Bucuresti va avea loc Conferinta PrintTex 2017 cu tema “Noile provocari ale imprimarii digitale pe textile”.

Devenita deja traditionala, conferinta reuneste si anul acesta cei mai buni specialisti din piata locala, dar aduce la aceasta editie – cu informatii de ultima ora privind printul pe textile – cei mai buni consultanti la nivel european.

Nu rata intalnirea cu Dr. Paul N Ewing de la Smithers Pira, un adevarat guru al printului digital, dar si cu alti speakeri importanti romani si straini, specialisti in tehnologii digitale, fashion design, retail de fashion si solutii digitale de print pe textile: Roland Biemans (consultant LMNS), Bogdan Vasilescu (Grup Transilvae), Traian Luca (Gemini Cad), precum si designerii Andreea Buga, Mirela Bucovicean si Adrian Oianu. Conferinta va fi moderata de Andrei Pena (Dialog Textil).

PrintTex este cel mai mare eveniment dedicat printului pe textile, designului interior şi industriei de fashion, desfasurat in cadrul PRINT&SIGN 2017 si iti ofera ocazia de a vedea in functiune peste 150 de echipamente pentru tipar digital, industrial, tipar pe textile, dar si broderie, serigrafie si tampografie, materiale, consumabile, accesorii si multe altele. Vei fi martorul unei adevarate defilari pe catwalk-ul tehnologic din industria tiparului digital si a printului pe textile al celor mai importanti lideri in domeniu, printre care Mimaki, EFI, Canon, Agfa, HP, Roland, Ricoh, Zünd si Huber, alaturi de alte companii locale si internationale.

Vezi agenda conferintei si rezerva-ti loc aici. Dupa completarea formularului de inregistrare, vei primi un cod unic – pastreaza-l, pentru a-l declara la Punctul de inregistrare din Pavilionul Central si vei intra in posesia ecusonului personalizat!