Industria de prelucrare a maselor plastice isi da intalnire la Sibiu, in cadrul EXPO PLAST

21-24 noiembrie 2017, Redal Expo Sibiu

În perioada 21 – 24 noiembrie, liderii industriei vin la Sibiu pentru EXPO PLAST – cel mai mare eveniment din România dedicat domeniului prelucrării maselor plastice.

Prima ediție organizată la SIBIU – un succes total

După 5 ediții organizate în București, EXPO PLAST a făcut un pas înainte pentru consolidarea industriei de mase plastice alegând cel mai bun loc pentru o confruntare tehnologică a liderilor – SIBIU.

Evenimentul a fost primit cu un real entuziasm de către companiile participante, astfel că spațiul expozițional din cadrul REDAL EXPO a fost ocupat în totalitate cu două luni înainte de deschiderea oficială. Lista completă a expozanților este publicată pe www.expoplast.ro.

EXPO PLAST SIBIU – principalele subiecte de interes

Timp de patru zile, între 21 și 24 noiembrie 2017, EXPO PLAST SIBIU anunță:

  • Peste 180 de branduri internaționale reprezentate de firmele participante
  •  Demonstrații LIVE cu echipamente în funcțiune pe toată durata evenimentului
  • Discount-uri EXCLUSIVE oferite de companiile expozante doar pe durata EXPO PLAST
  • Peste 15 prezentări pe subiecte de interes în industrie susținute de 2 Mila, Albis Plastic, Artem Group, Bauer Kompressoren, Corepla Italia, Engel Injecție, Hitaro Plastic, Machines, HSH Chemie
  • Structura participanților la Expo Plast 2017 arată un interes sporit din partea expozanților cu materie primă și echipamente
EXPO PLAST SIBIU – despre eveniment

Din datele centralizate de organizatori, un procent de 34 % este dat de firmele care expun echipamente, mașini și utilaje pentru prelucrarea materialelor plastice (mașini de injecție, mașini de termoformare, imprimante 3D, echipamente de curățare industrială și cu gheață carbonică, auxiliare pentru mașini și echipamente), în timp ce 24% dintre expozanți provin din zona polimerilor, materiilor prime și auxiliare pentru industria maselor plastice. Un loc important în expoziție îl ocupă și companiile care prezintă tehnologii și soluții pentru reciclarea materialelor plastice.

EXPO PLAST SIBIU pe scurt:
  • Programul de vizitare: 21-23 noiembrie, zilnic între orele 10:00 – 18:00 / 24 noiembrie, între orele 10:00 – 16:00
  • Locul desfasurarii si adresa: REDAL EXPO SIBIU, Str. Iohann Sebastian Bach nr. 4, Sibiu, România

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesați: www.expoplast.ro