PROMO: 3DentaSoft, si anul acesta printre brandurile prezente la DENTA

Intre 23-25 noiembrie, echipa 3DentaSoft vine in intampinarea invitatilor cu noutati, surprize, premii si work-shopuri, la DENTA – Editia de Toamna, in Complexul Romexpo din Bucuresti.

Platforma online de comenzi protetice este un centru de conectare intre medici stomatologi si tehnicieni dentari. Performanta, profesionalism, viteza, digitalizare, informatizare sunt cuvintele cheie ce stau la baza acestei platforme. Membrii echipei noastre vor fi prezenti pentru traininguri si prezentare, pentru ca vom lansa o noua interfata, noi functionalitati si un design pe masura asteptarilor.

O alta ramura de interes pentru invitatii expozitiei este seria de work-shopuri de Scanning&Designing pe care le organizam, la care puteti descoperi ultima generatie de Scanner 3D – Imetric L1, precum si softul de Design Exocad 2017.

Nu in ultimul rand, 3DentaSoft lanseaza o noua divizie! Dental Consulting Solutions va asteapta cu strategii de management personalizate pentru business-ul vostru dentar!

Impreuna, putem duce tehnica dentara la urmatorul nivel , cel al digitalizarii!

Va asteptam, intre 23-25 noimebrie, la expozitia DENTA 2017 – Editia de Toamna, in complexul Romexpo din Bucuresti, Pavilionul C4-C5, Standul 55.

Detalii pe: www.3dentasoft.ro