Târg de Antichităţi şi Târg de Blănuri și Articole de sezon, la Timişoara

ExpoTimișoara Internațional anunţă publicul interesat, că în perioada 28-30 septembrie 2018, la Iulius Mall, va organiza Târgul de Antichităţi, ediţia 146 si  Târgul de Blănuri și Articole de sezon.

O nouă întâlnire cu pasionaţii obiectelor cu istorie va avea loc la Târgul de Antichităţi, ediţia 146, în perioada 28-30 septembrie, la Iulius Mall din Timişoara.

De vineri până duminică inclusiv, vizitatorii vor putea admira şi achiziţiona: bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele.

La acest eveniment, care continuă să fie evenimentul numarul 1 în acest domeniu, din această zonă a ţării, vor participa cca 32 de standuri reprezentative, fiind prezenţi unii dintre cei mai prestigioşi anticari din zona de vest, nord-vest şi sud-vest.

În aceeași perioada, la demisol, se va desfășura ediția a IV-a a Târgului de Blănuri și Articole de sezon în care se vor expune produse adecvate perioadei reci, prezentate de firme de profil.

Pentru detalii vă rugăm să consultaţi pagina calendar expoziţional 2018 de pe site-ul www.expotimisoara.ro .