Târg de Antichităţi, ediţia 148 şi Târg de Blănuri și Articole de sezon, la Timişoara

ExpoTimișoara Internațional anunţă anunţă publicul pasionat de lucruri antice, că sezonul expozițional continuă cu Târgul de Antichităţi,  Editia 148,  care va avea loc în perioada 26-28  octombrie 2018 la Iulius Mall, parter.

O mare varietate de colecţionari de frumos vin la parterul IULIUS MALL- la o nouă întâlnire cu pasionaţii obiectelor cu istorie.

De vineri până duminică inclusiv, vizitatorii vor putea admira şi achiziţiona: bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele.

La acest eveniment, care continuă să fie evenimentul numarul 1 în acest domeniu, din această zonă a ţării, vor participa cca 30 de standuri reprezentative, fiind prezenţi unii dintre cei mai prestigioşi anticari din zona de vest, nord-vest şi sud-vest.

De asemenea, in aceeași perioada, la demisol, se va desfășura ediția a IV-a a Târgului de Blănuri și Articole de sezon în care se vor expune produse adecvate perioadei reci, prezentate de firme de profil.

Pentru detalii vă rugăm să consultaţi pagina calendar expoziţional 2018 de pe site-ul www.expotimisoara.ro .