Bounty Fair #39 – ediție aniversară 4 ani – la Casa Universitarilor din București

Bounty Fair #39 – ediție aniversară 4 ani – are loc în weekend-ul 17-18 noiembrie 2018, la Casa Universitarilor din București.

La aniversarea celor 4 ani, Bounty Fair își invită toți prietenii vechi și dragi, 50 de branduri și designeri români renumiți, 15 dintre cei mai talentați și creativi traineri ale atelierelor pentru juniori, dar și cei mai dragi vizitatori, fie ei dintre cei fideli sau noi exploratori. Bineînțeles că nu lipsesc deliciile gourmet și cosmeticele mult îndrăgite.

Bounty Fair te așteptă să-i urezi un călduros „La mulți ani inspirați!” pe 17 și 18 noiembrie 2018, la Casa Universitarilor Bucuresti.

El promite creații cu stil, culoare și voie bună, tu ce aduci? Ce zici de cel mai bun partener de petreceri creativ de stilate?

Ce vei găsi la Bounty Fair #39 – Ediție aniversară 4 ani:

  • un eveniment potrivit de venit cu prietenele, la shopping, probat haine şi accesorii cu stil, de ales ținute pentru evenimentele de toamnă, de redefinit stilul vestimentar și garderoba;
  • cadouri pentru cei dragi sau un răsfăț pentru tine, toate design românesc, realizate de aproximativ 50 dintre cele mai talentate branduri românești, cu pasiune și drag pentru artă și creație;
  • 15 ateliere haioase și educative cu tematici variate, adaptabile la vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra, vor socializa şi îşi vor dezvolta abilitățile creative:
  • tombolă cu premii pe loc;
  • zonă de restaurant;
  • tatuaje cu henna.

Bounty Fair #39
Data: 17-18 noiembrie 2018
Program: 10:00- 19:00
Loc desfasurare: Casa Universitarilor Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46.
Intrare: Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei/ persoană/ zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită. Biletul se achită numerar la intrare și include accesul ȋn zona de shopping și zona de ateliere.

Mai multe detalii găsiti ȋn pagina evenimentului de pe Facebook.