ARTHUB Bucharest anunță înscrieri pentru Spring Love, ediția de primăvară a târgului Ecleraj Boutique

Ecleraj Boutique ediția #3: Spring love se va desfășura în perioada 23 februarie – 8 martie 2019, pe parcursul a 14 zile, în care vizitatorii își vor putea găsi cele mai frumoase cadouri atât pentru perioada de Dragobete, cât si pentru 1-8 martie.

Vă așteaptă mărțisoare realizate din cele mai nobile materiale, felicitări și aranjamente florale dar și obiecte de autor, create de artiști, pentru a oferi cele mai inspirate daruri celor dragi nouă.

Ecleraj Boutique este târgul de artă contemporană, cadouri și decorațiuni de autor, curatoriat și organizat periodic de ARTHUB Bucharest (str. Theodor Aman nr. 38).

Gândit în primul rând ca un boutique de cadouri de artă, Ecleraj Boutique este un concept store unde periodic selectăm creații deosebite, potrivite pentru a fi cele mai inspirate daruri. Vizitatorii pot găsi obiecte de artă: gravură, sculptură, desen, pictură; obiecte decorative din ceramică, porțelan pictat manual; tapiserii și materiale textile deosebite pentru casă dar și bijuterii rafinate, haine de designer, corpuri de iluminat.

Aflat la a treia ediție, Ecleraj Boutique a susținut încă de la început arta și designul de calitate oferind o platformă de promovare eficace și o campanie de comunicare foarte activă.

Invităm artiști din domeniul designului ambiental, al designului de obiect și artiști plastici să ni se alăture într-un demers curajos care implică promovare intensă și o formulă inovatoare de prezentare a obiectelor, într-un concept expozițional menit să încurajeze achiziția.

Pentru a propune spre selecție obiecte de artă vă rugăm să solicitați și să consultați pachetele de participare și promovare și scrieți-ne pe adresa ecleraj.boutique@gmail.com până la data de 30 ianuarie 2019. Nu mai garantăm serviciile de promovare pentru înscrierile survenite după această dată. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a selecționa artiștii participanți în funcție de portofolii.

Detalii pe: www.facebook.com/Ecleraj  si www.facebook.com/events/1841569662619083