Târgul gastro-cultural Ozosep – ediția lunii martie 2019

Evenimentul gastro-cultural Ozosep revine și în luna martie cu nelipsitele delicatese pregătite de mici producători din Harghita și împrejurimi, dar și cu produse artizanale de calitate.

La târgul gastro-cultural Ozosep sunt așteptați peste 25 de mici producători cu o gamă largă de produse 100% naturale: brânzeturi speciale, preparate din carne, siropuri și gemuri, miere, ceaiuri din plante culese manual, pâine de casă, produse din păstrăv, prăjituri, sărățele, kürtős pregătit pe loc, ciocolată artizanală, pălincă din fructe, turtă dulce, produse speciale din ciuperci și multe altele.

Ca de fiecare dată, vor fi prezenți și meșterii artizani cu jucării din lemn, obiecte din ceramică, articole din piele, lucrate manual, dar și bijuterii deosebite.

Calitatea produselor de la Ozosep va fi la același nivel înalt ca întotdeauna, vizitatorii Ozosep având garanția ca produsele pe care le găsesc aici sunt făcute local, din ingrediente naturale, de mici producători.

Cei care ne vizitează pot face cunoștință cu gusturile gastronomiei secuiești, încercând gulașul de nelipsit, pregătit la ceaune uriașe, la fața locului dar și o specialitate locală, Hotdogul Secuiesc, ales în anul 2017 între cele mai bune 5 hotdoguri din țară.

Eveniment organizat de Asociația Economiștilor Maghiari din România, Filiala București cu sprijinul Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita.

Detalii pe pagina de Facebook  a targului Ozosep.

INFO
Data: 9-10 martie 2019 (sâmbătă și duminică)
Program: între orele 10:00-18:00
Locul desfășurării: Str. Pictor Arthur Verona nr.13-15, București (Café Verona)
Intrarea este liberă!