jAdor Yard Sale – târg de lucruri cu personalitate

jAdor Yard Sale – târgul de lucruri cu personalitate pentru pasionații de shopping, vă invită la o noua ediţie de primăvară pe 16 și 17 martie, între orele 11:00 – 18:00, în cel mai cool pub din București – Beert din Centrul Vechi (Str. Sfântul Dumitru, nr. 3).

jAdor Yard Sale este târgul oamenilor frumoși, locul unde dăm o noua șansă lucrurilor îndrăgite și de unde plecăm cu gândul că fiecare dintre noi suntem responsabili pentru comunitate și pentru cei din jurul nostru.

Vă aşteptăm cu articole vestimentare din propriile garderobe, bijuterii, piese unice, cărți, accesorii, jocuri, jucării și multe alte articole apreciate și bine îngrijite. Nu lipsesc, din cadrul târgului nici produsele handmade create cu pasiune și implicare, de către oameni frumoși si talentaţi.

Va fi un weekend cu miros de primăvară, doua zile de smart sale și smart shopping, în care vom scotoci printre comori, la prețuri mici și negociabile.

Dacă şi tu ai prea multe haine, încălțăminte, bijuterii, accesorii sau alte lucruri pe care nu le mai porți, ești artizan sau pasionat de handmade, te invităm să te înscrii ca expozant și să le vinzi în cadrul târgului jAdor Yard Sale din 16 – 17 martie, de la Beert, din Centrul Vechi, Str. Sfântul Dumitru, Nr. 3.

  • Înscrierile se fac la adresa de e-mail  jadoryardsale@gmail.com.
  • Locurile sunt limitate şi se ocupă în ordinea sosirii solicitărilor.
  • Intrarea este liberă pentru vizitatori.

Detalii pe: www.facebook.com/jAdorYardSale