Pregătește-te să pedalezi către Salonul Bicicletei 2019

Salonul Bicicletei, cea mai mare expoziție din România dedicată pasionaților de ciclism, te așteaptă în perioada 29-31 martie 2019, în parcarea centrală Băneasa Shopping City, din București.

La Salonul Bicicletei 2019 se reunesc marii producători naționali, importatorii și magazinele de profil din România.

Testează în premieră noile modele de biciclete 2019, te așteptăm să pedalezi si să compari sute de biciclete, trotinete, patine, hoverboard-uri, carturi și stridere. Poți încerca bicicleta mult râvnită, una dotată cu ultimele tehnologii sau pur și simplu cea mai excentrică din expoziție. Electric este cuvantul de baza: biciclete electrice, trotinete electrice, choppere, scutete si chiar masini electrice, accesorii și gadgeturi.

Descoperă ultimele tipuri de accesorii și distrează-te pe circuitul de teste, găsește echipamentul de care ai nevoie sau cumpără un souvenir din Zona de Handmade si souveniruri. Copiii se vor distra pentru ca avem premii cadou, concursuri, rampe și circuitul cu carturi cu pedale. Show-ul va fi intretinut de campionul national la bike trial Orban Gabbor care ne va minuna cu sariturile lui, iar MC ne va fi bunul nostru prieten BucharestBikeTraffic.

Circuitul de pumptrack adus special in Bucuresti pentru acest eveniment, concursul de slowbiking organizat de partenerii din Olanda, circuitul de carturi si zona de test, te vor face sa petreci cateva ore la Salonul Bicicletei 2019.

Ca sa fii hidratat si hranit, te asteapta coffeebike-uri cu sucuri, foodtruck-uri si bere artizanala .

  • Bilete pe: www.iabilet.ro
  • Program: vineri, sambătă și duminică, 29 – 31 martie, 10:00-18:00

Mai multe informații pe: www.facebook.com/SalonulBicicletei/