BABY EXPO, ediția 52, de primăvară

BABY EXPO, ediția 52, de primăvară - 2019

Ești mămică și vrei tot ce este mai bun pentru copilul tău? Ești viitoare mămică și dorești să te pregătești pentru venirea pe lume a bebelușului tău? BABY EXPO, ediția 52, de primăvară – cel mai cool eveniment dedicat viitoarelor mamici și părinţilor cu copii cu vârste între 0 si 5 ani – te aşteaptă între 16 și 19 mai 2019, la Sala Polivalentă  din București.

BABY EXPO, ediția 52, de primăvară - 2019Vino la BABY EXPO, ediția 52, de primăvară, locul unde găseşti cele mai în vogă produse, menite să-ți uşureze viața de părinte şi să ofere confort copilului tau: articole pentru nou-născuți, puericultură mică şi mare, jocuri şi jucarii, îmbrăcăminte şi încălțăminte, mobilier şi decorațiuni, produse alimentare şi de igienă, cosmetice, vestimentație pentru gravide, centre medicale, pachete recoltare celule stem, asigurări, produse hand-made, etc.

BABY EXPO, susține și promovează tineri Antreprenori, care cred în visul lor și care meșteresc produse inovatoare, făcute cu mult suflet și atenție la detalii. Vino și tu să le cunoști povestea, să testezi și să cumperi produse ce nu pot fi găsite în marile magazine.

Oferta de produse este completată de seminarii gratuite pentru viitorii și proaspeții părinți, ateliere pentru copii, spații de joacă, concursuri și Marea Tombolă BABY EXPO.

Te așteptăm cu zambete și voie bună, în perioada 16-19 mai, zilnic între orele 10:00 și 19:00, iar duminică până la ora 16:00, la Sala Polivalentă din București.

Pentru detalii conectează-te pe www.babyexpo.ro.