jAdor Yard Sale, ediţia 11 – 12 mai

jAdor Yard Sale, ediţia 11 - 12 mai, 2019

În weekendul 11 – 12 mai, interval orar 11:00 – 18:00, jAdor Yard Sale vă invită la o noua ediţie de târguială, prin garderobe cu stil și personalitate, la prețuri mici și negociabile.

jAdor Yard Sale, ediţia 11 - 12 mai, 2019Asa cum v-am obișnuit, târgul jAdor Yard Sale, ediţia 11 – 12 mai, se va desfașura, în funcție de vreme, afară – pe terasa de la Distrikt 42, sau în interiror – la Beert, pe Str. Sfântul Dumitru, Nr. 3, în Centrul Vechi, lângă Teatrul de Comedie.

Vă intâmpinăm cu multe garderobe fresh, pline de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte de brand, accesorii vintage, bijuterii, piese retro și creații unice, toate în stare bună și foarte bună.

Vă încurajăm să vă faceți timp pentru o plimbare prin Centrul Vechi al Capitalei și pentru o escapadă în lumea lucrurilor cu povești frumoase care merită o noua șansă să fie iubite și purtate cu drag.

Dacă și tu ai prea multe haine, încălțăminte, bijuterii, accesorii sau alte lucruri pe care nu le mai porți, ești artizan sau pasionat de handmade, te invităm să te înscrii ca expozant și să le vinzi în cadrul târgului jAdor Yard Sale, ediția 11 – 12 mai, de la Distrikt 42 / Beert.

  • Înscrierile se fac la adresa de mail jadoryardsale@gmail.com. Locurile sunt limitate!!
  • Intrarea este liberă pentru vizitatori.

Reciclăm responsabil și inteligent pentru o lume mai bună!

jAdor Yard Sale este târgul oamenilor frumoși, locul unde dăm o noua șansă lucrurilor îndrăgite și de unde plecăm cu gandul că fiecare dintre noi suntem responsabili pentru comunitate și pentru cei din jurul nostru.

Detalii pe: www.facebook.com/jAdorYardSale