Mineral Expo Braşov 2019 vă dă întâlnire în acest weekend

Afis Mineral Expo Braşov 2019

Mineral Expo Braşov 2019, o nouă întâlnire cu iubitorii de cristale, bijuterii, pietre preţioase şi semipreţioase, urmează să se desfăşoare la Braşov între 24 şi 26 mai.

International Trade & Logistic Center în colaborare cu Mineral Expo (conceptul de expozţii cu vânzare care işi propune să aducă împreună iubitorii de frumos: bijutieri, artisti hand made, mineralogi şi cristaloterapeuţi), devine pentru 3 zile gazda perfectă pentru colosala lume a mineralelor, oferind publicului o incursiune printre cele mai spectaculoase şi rare comori ale naturii.

După calităţile estetice remarcabile mineralele se împart în pietre prețioase (numite și pietre nestemate) și pietre semiprețioase. Din fiecare categorie Mineral Expo aduce în atenţia publicului eşantioane în formă şlefuită dar şi brută. Înfăţişând creaţii ale Pamântului de acum milioane de ani, la eveniment se va putea interacţiona cu diamante, rubine, safire și smaralde, cele mai cunoscute pietre prețioase, precum şi turmalină, ametist, citrin, malachit sau turcoaz, din gama celor semipreţioase, atât de apreciate de cunoscători.

Aduse la Braşov, special pentru eveniment, din mai multe păţi ale lumii, bijuteriile (coleiere, cercei, inele şi brăţări spectaculoase realizate cu mare măiestrie,) răspund exigentelor celor care, fie doresc să facă un cadou, fie decid să influenţeze în bine trupul şi sufletul propriei persone.

  • Mineral Expo Braşov 2019, expoziția cu vânzare de bijuterii, cristale, fosile și geme este deschisă între 24-16 mai, orele 10:00-19:00 la International Trade & Logistic Center din Bd. Al. Vlahuta nr. 10, 2200 Brașov, intrarea fiind gratuită.

Detalii pe: www.mineralexpo.ro/expozitii