BIO LIFE & STYLE EXPO 2019, primul pas către un stil de viață sănătos

Afis BIO LIFE & STYLE EXPO 2019

BIO LIFE & STYLE EXPO 2019 – Expoziția pentru o viață verde – are loc în perioada 30 mai – 2 iunie, în Pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

Afis BIO LIFE & STYLE EXPO 2019Evenimentul BIO LIFE & STYLE EXPO 2019 reunește producători și distribuitori de produse și servicii destinate unui stil de viață echilibrat și își propune să contribuie la educarea societății românești în vederea adoptării unui regim alimentar sănătos.

Suma obiceiurilor noastre se reflectă în starea sănătăţii pe care o avem, iar modul de viaţă ne influenţează direct sănătatea. În cadrul manifestării, vizitatorii vor primi sfaturi utile de la specialiștii din domeniu și vor învăța cum să-și îmbunătățească calitatea vieții

De asemenea, vor beneficia de oferte speciale la produse naturiste, cosmetice și de curățenie, cărți de specialitate, produse hand – made și chiar la aparatură de gătit în stil sănătos.

BIO LIFE & STYLE EXPO se desfășoară în aceeași perioadă cu TIBCOTârgul internațional de bunuri de larg consum, ANTIQUE MARKET – Târg de obiecte de artă și antichități, EXPO FUNERARE – Salon pentru servicii funerare și BOOKFESTSalon internațional de carte.

Program de vizitare:

  • 30 mai – 1 iunie, 2019, între orele 10:00 – 20:00;
  • 2 iunie 2019, între orele 10:00 – 18:00.

Acces:

  • Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului;
  • Auto: Porțile B, C și D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului;
  • Tarif parcare: 5 lei/oră.

Detalii pe: www.bioromexpo.ro