Vesti despre INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019

Banner targ FOOD & CARNEXPO 2019

INDAGRA FOOD & CARNEXPO – Târgul internațional pentru industria alimentară se desfășoară în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2019, însă 80% din suprafața disponibilă pentru expunere a fost deja ocupată.

Menționăm că 60% din firmele înscrise la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 sunt din industria cărnii. Vor fi prezenți atât distribuitori de tehnologii si echipamente de procesare, cât și furnizori de materii prime și producători de produse din carne.

Până în acest moment, la ediția din 2019 s-au înscris atât companii din România, cât și din alte ţări, precum: Ungaria, Olanda, Germania, Bulgaria, Serbia, Italia, Suedia, Turcia.

Fie că sunteți consumatori, agenţi comerciali sau reprezentanți ai instituţiilor implicate în sectorul alimentar din România, vă așteptăm la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019.

Dacă doriți să aveți un loc printre cei mai importanți jucători din industria alimentară, vă invităm să contactați organizatorii pentru a stabili cele mai avantajoase condiții de participare: www.indagra-food.ro/contact.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO este un eveniment organizat de ROMEXPO în parteneriat cu ADDOR EVENTS și se adresează producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, industria cărnii, panificație, industrializarea legumelor și fructelor, prelucrarea peștelui și laptelui.

În aceeași perioadă cu INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 (www.indagra-food.ro / www.carnexpo.ro) se desfășoară INDAGRA (www.indagra.ro), EXPO DRINK (www.expodrink.ro) și PACK SHOW (www.packshow.ro).

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A, societate comercială cu capital autohton, având ca acționar principal Camera de Comerț și Industrie a României, este cel mai mare Centru Expozițional din țară.

Spațiile ROMEXPO pot găzdui orice tip de evenimente: târguri și expoziții, concerte, congrese, demonstrații, cursuri sau petreceri private.

Acesta dispune de:

  • spații expoziționale – peste 60.000 de mp;
  • 000 de locuri de parcare;
  • acces auto facil dinspre Bd. Expozitiei și Strada Parcului, spre intrările B, C, D;
  • acces pietonal: intrările A și B;
  • 10 săli de conferințe, congrese, seminarii.

Mai multe informații despre Centrul Expozițional ROMEXPO pe www.romexpo.ro sau pagina de Facebook – ROMEXPO SA.