O nouă ediție Antique Market, în septembrie, la Romexpo

Afis Antique Market 2019 (II)

ROMEXPO devine între 12 și 15 septembrie locul de întâlnire al artiștilor, al iubitorilor de artă și al colecționarilor, la o nouă ediție a Antique Market – târg de obiecte de artă și antichități.

Antique Market - târg de obiecte de artă și antichități, la RomexpooAntique Market găzduiește pentru expunere, cumpărare și evaluare piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe altele.

ROMEXPO doreste ca Antique Market să faciliteze expozanților – artiști, anticari, restauratori etc – contactul cu cât mai mulți vizitatori – potențiali cumpărători, investitori sau colecționari de cele mai diverse categorii.

Vă așteptăm să participați, fie ca expozant, fie ca vizitator, pentru a intra în lumea fascinantă a pasionaților de obiecte valoroase mai vechi sau mai noi – de la timbre sau ilustrate, până la tablouri de patrimoniu!

Antique Market se desfașoară în aceeași perioadă cu BIFE-SIM – Târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii, care va fi găzduit în Pavilioanele B1 și B2.

  • Program vizitare: 12-15 septembrie 2019 (joi-duminică), între orele 10:00-18:00
  • Acces: gratuit
  • Loc de desfășurare: Pavilioanele C1 și C2
  • Cost parcare: 5 lei/ora

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe antiquemarket.ro/ și pe pagina de Facebook @Antique Market Romexpo.