Târgul de Antichităţi – ediția 166, la Timișoara

Afis Târgul de Antichităţi, ediția 166, la Timișoara

ExpoTimișoara Internațional anunţă publicul pasionat de lucruri antice că sezonul expozițional de toamnă continuă cu Târgul de Antichităţi,  EDIŢIA 166,  care va avea loc în perioada  27-29  septembrie 2019 la Iulius Town, parter.

Afis Târgul de Antichităţi, ediția 166, la TimișoaraO mare varietate de colecţionari de frumos vin la parterul IULIUS TOWN- la o nouă întâlnire cu pasionaţii obiectelor cu istorie.

De vineri până duminică inclusiv, vizitatorii vor putea admira şi achiziţiona: bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele.

La Târgul de Antichităţi – ediția 166, evenimentul numarul 1, în acest domeniu, din această zonă a ţării, vor participa cca. 28 de standuri reprezentative, fiind prezenţi unii dintre cei mai prestigioşi anticari din zona de vest, nord-vest şi sud-vest.

De asemenea, în aceeași perioada, la demisol, se va desfășura o nouă ediție a Târgului de Blănuri și Articole de sezon în care se vor expune produse adecvate perioadei reci prezentate de firme de profil.

Pentru detalii vă rugăm să consultaţi pagina calendar expoziţional 2019 de pe site-ul www.expotimisoara.ro .