Târgul AGRO Oltenia, ediția a III-a, la Centrul Multifuncțional Craiova

AGRO Oltenia, cel mai mare eveniment expozițional din Oltenia dedicat agriculturii și industriei alimentare, aflat la a treia ediție , se va desfășura pe parcursul a trei zile, în perioada 11-13 octombrie 2019, la Centrului Multifuncțional Craiova.

Târgul AGRO Oltenia se dorește a fi un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii și industriei alimentare. Acest eveniment va oferi expozanților o oportunitate unică de a-și pune în valoare produsele, tehnologiile și proiectele de dezvoltare.

În cadrul evenimentului vor fi expuse: tehnologii, mașini și utilaje agricole, sisteme de creștere și furaje pentru animale, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate.

Vizitatorii vor fi la curent cu investițiile din domeniu, dar și cu ultimele tendințe din industriile de profil. Pe durata târgului vor fi organizate conferinţe și seminarii, prezentări și demonstrații dedicate în special vizitatorilor specialiști.

Companiile prezente la târg vor veni cu oferte promoționale pe toata perioada târgului, premii, tombole și vouchere de reduceri. Nu vor lipsi prezentări de produse, degustări şi momente artistice care să trezească interesul vizitatorilor.

La AGRO Oltenia vor fi prezente si produsele tradiționale bio, dulcețuri 100% naturale după rețete vechi românești, sucuri naturale și miere de Romanați, produse din lavandă ecologică și dulciuri de casă tradiționale.

Târgul AGRO Oltenia este organizat de S.C. PS Multiservices SRL, în parteneriat cu Primăria Craiova și Consilul Judeţean Dolj.

Târgul Agro OLTENIA
Locație:
Centrul Multifuncțional Craiova, str. Târgului nr 26.
Perioada de desfăşurare :
11-13 octombrie 2019
Program:
vineri şi sambata, 10:00 – 18:00 şi duminica, 10:00-16:00
Intrarea libera.

Detalii pe: www.agrooltenia.ro